Coronavirus en horeca, restaurants bezorgen thuis

Nieuws
Naar item

Coronavirus en de horeca

Coronavirus en de horeca: En toen werd ‘t stiller…

Geen afspraken in m’n agenda bij de Puur! uit eten restaurants en andere lekkere, duurzame hotspots. Eerder deze week heb ik een e-mail gestuurd aan de aangesloten restaurants of en waarmee ik ze kan helpen.

Coronavirus en de horeca jeannette van mullem puuruiteten

Foto: samen met chef Ben Aerts van Puur! restaurant Hotel & Brasserie de Zwaan

Sommige horeca leveren maaltijden of andere producten of bieden afhaalopties, bijvoorbeeld vanuit een winkel. Deze tips deel ik de komende tijd graag met jou. Volg @puuruiteten via Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte.

Help de horeca tijdens de coronacrisis

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Foto: Utrechts groentetuintje bij Werkspoor Café De Leckere

Laten we samen juist de pure ondernemers die duurzaam bezig zijn steunen. Help hen door hun lokale, duurzame en vooral ook lekkere eten en drinken te kopen. Of bestel alvast een waardebon voor zo gauw het weer veilig is voor iedereen om naar buiten te gaan.

Neem je je ook voor om straks minstens driedubbel samen te gaan genieten? Dat is goed voor ons allemaal. Geniet van de lente en pas goed op jezelf en elkaar.

Vegan lasagne aubergine recept

Vegan lasagne aubergine bij Hotel Brasserie De Zwaan

Eten afhalen bij restaurants

Bindicafe Amersfoort vegan restaurant

Tip: Klik altijd even door naar de website van het restaurant voor de meest up-to-date informatie!

Restaurants die eten thuis bezorgen

Restaurants bezorgen thuis puuruiteten

Steeds meer restaurants bezorgen eten thuis. Horecaondernemers zijn creatief en vindingrijk. Gezond en lekker blijven eten is misschien wel het belangrijkste wat we zelf voor ons immuunsysteem kunnen doen om te zorgen dat we niet besmet worden door het coronavirus. En als we wel worden besmet, heeft ons lichaam eerder een goed afweersysteem om zo min mogelijk ziek te worden. Zo zorgen we niet alleen goed voor onszelf. We zijn ook minder gevaarlijk om het virus over te dragen op kwetsbare mensen om ons heen.

  • Het oudste vegetarische restaurant Golden Temple in Amsterdam bezorgt nu bij jou thuis. Curry, enchilada, pizza, tempeh salade en nog veel meer lekkers. Vergeet ook de raw lemon pie niet.
  • Puur! uit eten restaurant Het Paradijs in Enschede sinds deze week aan huis. Eerder dan verwacht komt Het Paradijs bij jullie thuis. Door de maatregelen die getroffen worden, is het op dit moment alleen mogelijk om op gepaste afstand te genieten van de lekkernijen van Het Paradijs via bestel.hetparadijs.com. Zie de smakelijke en kleurrijke foto hierboven.
  • Woon je in de buurt van Utrecht? Bestel via shop.veldkeuken.nl jouw biologisch brood en taartjes.

Creatief in tijden van corona

Help de horeca door tegoedbon te kopen

Oproep: Help elkaar!

Chef Marnetta van Streekrestaurant De Hofkaemer in het Brabantse Bergeijk verraste vandaag een verzorgingstehuis met een huisgemaakte over(h)eerlijke cheesecake om zo de zorg te steunen. Zie instagram @streekrestaurantdehofkaemer. Zo mooi om te zien hoe mensen elkaar juist in deze tijd steunen en helpen!

Lekkere pure recepten voor thuis

Pure inspiratie opdoen kan gelukkig altijd. Check de gezonde en lekkere recepten van de Puur! chefs.

Wat thuis te doen tijdens de coronacrisis?

What the Health filmdocumentaire vegan eten

Misschien heb je nu wel extra tijd en zin om je te verdiepen in jouw voeding? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze filmdocumentaires: What the Health, The Game Changers  en Forks over knives. Deze food documentaires vind je op Netflix.

Reacties