Coronavirus en horeca, restaurants bezorgen thuis

Nieuws
Naar item

Coronavirus en de horeca

Coronavirus en de horeca: En toen werd ‘t stiller…

Geen afspraken in m’n agenda bij de Puur! uit eten restaurants en andere lekkere, duurzame hotspots. Eerder deze week heb ik een e-mail gestuurd aan de aangesloten restaurants of en waarmee ik ze kan helpen.

Coronavirus en de horeca jeannette van mullem puuruiteten

Foto: samen met chef Ben Aerts van Puur! restaurant Hotel & Brasserie de Zwaan

Sommige horeca leveren maaltijden of andere producten of bieden afhaalopties, bijvoorbeeld vanuit een winkel. Deze tips deel ik de komende tijd graag met jou. Volg @puuruiteten via Facebook, Instagram en Twitter en blijf op de hoogte.

Help de horeca tijdens de coronacrisis

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Foto: Utrechts groentetuintje bij Werkspoor Café De Leckere

Laten we samen juist de pure ondernemers die duurzaam bezig zijn steunen. Help hen door hun lokale, duurzame en vooral ook lekkere eten en drinken te kopen. Of bestel alvast een waardebon voor zo gauw het weer veilig is voor iedereen om naar buiten te gaan.

Neem je je ook voor om straks minstens driedubbel samen te gaan genieten? Dat is goed voor ons allemaal. Geniet van de lente en pas goed op jezelf en elkaar.

Vegan lasagne aubergine recept

Vegan lasagne aubergine bij Hotel Brasserie De Zwaan

Eten afhalen bij restaurants

Bij De Zwaan in Venray kun je nu ook lekkere gerechten afhalen. Tussen 11:00 en 17:00 uur kun je bestellen, afhalen kan vanaf 17:00 uur in overleg. Bijvoorbeeld aspergesoep. Mmmm!

Pure inspiratie opdoen kan gelukkig altijd. Check de gezonde en lekkere recepten van de Puur! chefs.

Restaurants die eten thuis bezorgen

Restaurants bezorgen thuis puuruiteten

Steeds meer restaurants bezorgen eten thuis. Horecaondernemers zijn creatief en vindingrijk. Gezond en lekker blijven eten is misschien wel het belangrijkste wat we zelf voor ons immuunsysteem kunnen doen om te zorgen dat we niet besmet worden door het coronavirus. En als we wel worden besmet, heeft ons lichaam eerder een goed afweersysteem om zo min mogelijk ziek te worden. Zo zorgen we niet alleen goed voor onszelf. We zijn ook minder gevaarlijk om het virus over te dragen op kwetsbare mensen om ons heen.

Zo bezorgt Puur! uit eten restaurant Het Paradijs in Enschede sinds deze week aan huis. Eerder dan verwacht komt Het Paradijs bij jullie thuis. Door de maatregelen die getroffen worden, is het op dit moment alleen mogelijk om op gepaste afstand te genieten van de lekkernijen van Het Paradijs via bestel.hetparadijs.com. Zie de smakelijke en kleurrijke foto hierboven.

Oproep: Help elkaar!

Chef Marnetta van Streekrestaurant De Hofkaemer in het Brabantse Bergeijk verraste vandaag een verzorgingstehuis met een huisgemaakte over(h)eerlijke cheesecake om zo de zorg te steunen. Zie instagram @streekrestaurantdehofkaemer. Zo mooi om te zien hoe mensen elkaar juist in deze tijd steunen en helpen!

Wat thuis te doen tijdens de coronacrisis?

What the Health filmdocumentaire vegan eten

Misschien heb je nu wel extra tijd en zin om je te verdiepen in jouw voeding? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze filmdocumentaires: What the Health en The Game Changers. Deze food documentaires vind je op Netflix.

Reacties