Spirit Rotterdam

Restaurant
Naar item

Bij Spirit Rotterdam, vind je alleen gerechten die worden klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Dat betekent: 100% biologisch en 100% vegetarisch.

Spirit Rotterdam biologisch vegetarisch restaurant groene passage

Het idee is simpel: goed eten maken dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart.

Vegetarisch en biologisch restaurant Rotterdam

Spirit Rotterdam biologisch vegetarisch restaurant groene passage

Alle ruim 50 gerechten maakt het personeel dagelijks zelf, met uitsluitend biologische en vegetarische ingrediënten uit het seizoen. Als gast schep je zelf op van het buffet en betaal je alleen voor wat je opschept. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters én het zorgt voor minder afval.

Betalen doe je per 100 gram:

  • Ontbijt, 08:00 – 11:00 uur: € 1,95 (eat-in) | € 1,95 (take-away)
  • Lunch & diner, 11:00 – 22:00 uur: € 2,50 (eat-in) | € 2,95 (take-away)
  • Soep, 08:00 – 22:00 uur: € 4,25 (eat-in) | € 3,95 (take-away)

De Groene Passage Rotterdam

vegetarisch restaurant Spirit Rotterdam biologisch groene passage

Spirit is gevestigd in de Groene Passage, in een ruim pand op de hoek van de Mariniersweg en de Goudsesingel. Er zijn rustige plekken om met een drankje te vergaderen of te lezen en gezellige plekken om samen te borrelen of iets te eten met je kinderen.

Spirit in Amsterdam

Spirit Amsterdam biologisch vegetarisch restaurant

Psst… Wist je al dat er ook een Spirit in Amsterdam is?

Spirit to go en catering

Alle gerechten en dranken zijn ook gemakkelijk mee te nemen. Wil je Spirit inhuren als catering of een ruimte huren voor een feest, diner of workshop? Neem dan even contact op, ze vertellen je graag de mogelijkheden.

Openingstijden Spirit in Rotterdam

dagelijks: 08:00 – 23:00 uur
buffet sluit om 22:00 uur

Wat te doen in Rotterdam?

Fenix Food Factory Rotterdam foodmarkt

Puur! tip: Neem ook een kijkje bij de leuke foodhal Fenix Food Factory in Rotterdam.

Lees ook:

Duurzame producten

100% vegetarisch, 100% biologisch, veganistisch, lokaal eten, fairtrade koffie, cacao en chocolademelk, biologisch afbreekbare disposables, eco-kleding, ecologische schoonmaakmiddelen, groene stroom, FSC hout, natuurlijke eco materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Mariniersweg 9
3011 NB Rotterdam

Telefoon
010 411 63 56

Website
spiritrotterdam.nl

Specificaties

biologisch, catering, diner, high tea, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, rolstoelvriendelijk, terras, veganistisch, vegetarisch, vergaderen
Reacties (1)

  • 11 januari 2019, 10:14

    Helena: “Ik eet regelmatig en erg graag in jullie restaurant maar wat ik wel jammer vind,en ook familie van mij wanneer die meekomen is, dat als je met je bord bij de kassa staat en er zijn enkele mensen voor je,dan sta je vaak lang met je bord warm eten te wachten.Wanneer je dan aan de beurt bent en ik ook nog op mijn thee moet wachten is mijn eten vaak al koud als ik bij mijn tafeltje aankom.Dat vind ik erg jammer want ik vind koud eten verschrikkelijk,mits het om salade gaat natuurlijk!Dat er bij de kassa ook mensen in de rij staan voor alleen koffie en thee houdt erg op.Is er niet een mogelijkheid om dit te veranderen?Bijvoorbeeld dat afrekenen van eten en het bestellen en afrekenen van koffie/thee wordt gescheiden zodat de rij bij het afrekenen van eten korter wordt en je sneller met je bord (dan nog)warm eten aan tafel kan?”