5x biologisch restaurant Zuid-Holland

Nieuws
Naar item

Een biologisch restaurant in Zuid-Holland? Bij deze Puur! uit eten hotspots eet je biologisch, uit de streek en vooral lékker! In hartje stad in Den Haag of Rotterdam. Aan het water in Leiderdorp. Of op een landelijke buitenplaats met een eigen moestuin en dieren in Schipluiden. O ja, ook met enkele winkels zoals een biologische bakkerij en voor een lekkere lunch to-go. Heb je nog een tip? Laat je reactie onderaan deze pagina weten. Check 5x biologisch restaurant in Zuid-Holland.

5x biologisch restaurant Zuid-Holland

1. Lekker Brood in Den Haag

Lekker Brood Den Haag biologische winkel

Biologische bakkerij Lekker Brood in Den Haag is in het centrum neergestreken. In de Piet Heinstraat in een voormalige winkel van vleeswarenspecialiteiten E. Noack, een pandje dat 190 jaar geschiedenis herbergt. Een passende omgeving voor de ambachtelijke dagelijkse trots: Lekker Brood.

2. Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp

Brasserie Meelfabriek Zijlstroom Leiderdorp biologisch restaurant zuid holland

De chef van Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiderdorp werkt zoveel mogelijk met producten uit de omgeving, zoals groenten uit eigen tuin en kazen van boerderijen uit de omgeving. Producten hebben niet altijd het keurmerk biologisch, maar zijn wel grotendeels op duurzame wijze geproduceerd.

3. Restaurant Oliva in Rotterdam

Restaurant Oliva Rotterdam puur uit eten

Lekker eten en drinken in een huiselijke omgeving. In alles zit de filosofie van mooie en gezonde producten verweven. De open keuken werkt met een dagelijks wisselende menukaart. Er wordt zoveel mogelijk met biologische- en scharrelproducten gewerkt. Maar Oliva gaat verder. Vaak wordt er veel aandacht geschonken aan de producten, maar Restaurant Oliva in Rotterdam hecht ook veel waarde aan het welzijn van zijn medewerkers.

4. Spirit Restaurant in Rotterdam

Biologisch vegetarisch restaurant Spirit Rotterdam

Bij Spirit Rotterdam, vind je alleen gerechten die worden klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie. Dat betekent: 100% biologisch en 100% vegetarisch. Spirit vind je in de Groene Passage, in een ruim pand op de hoek van de Mariniersweg en de Goudsesingel.

5. Op Hodenpijl in Schipluiden

Biologisch restaurant Op Hodenpijl Schipluiden zuid holland

Op Hodenpijl in Schipluiden werkt als een van de weinige restaurants in de regio met lokale, biologische en/of seizoensproducten. Het landgoed brengt natuur, cultuur, gezondheid, welzijn en lekker eten samen in een voormalige kerk, een boerderij, een herberg, een pastoriegebouw én een restaurant.

Puur! uit eten in Rotterdam

Puur! uit eten hotspots Rotterdam picknick

Lees ook: 12x hotspots Rotterdam >>

Biologisch eten Den Haag / strand

Biologisch eten Den Haag strand zwarte pad naturel

Waar biologisch eten in Den haag en op ‘t strand?

Zeeheldenkwartier in Den Haag

Zeeheldenkwartier Den Haag vegetarisch restaurant

Puur! uit eten in het Zeeheldenkwartier in Den Haag >>

Alle Puur! uit eten hotspots >>

Reacties