Restaurant Oliva Rotterdam

Restaurant
Naar item

Witte de Withstraat in Rotterdam

Restaurant Oliva is gelegen in de beroemde Witte de Withstraat in Rotterdam. Omgeven door kunstgaleries, leuke winkels, cafés en restaurantjes vormt Oliva een rustpunt in deze drukbezochte straat.

Restaurant Oliva Rotterdam biologisch witte de withstraat
Als je binnenkomt begrijp je gelijk waar het hier om gaat. Lekker eten en drinken in een huiselijke omgeving. In alles zit de filosofie van mooie en gezonde producten verweven. De open keuken werkt met een dagelijks wisselende menukaart en menu. Diverse leveranciers brengen hier hun mooiste producten die door de keuken worden verwerkt tot de heerlijke gerechten.

Biologisch bij Restaurant Oliva

Restaurant Oliva Rotterdam biologisch witte de withstraat

Er wordt zoveel mogelijk met biologische- en scharrelproducten gewerkt. Maar Oliva gaat verder. Vaak wordt er veel aandacht geschonken aan de producten, maar Oliva hecht ook veel waarde aan het welzijn van zijn medewerkers. Geen overuren, gezond eten en een fijne werkplek. En dat merk je gelijk zodra je binnenkomt. Het doel is iedereen tevreden Restaurant Oliva te zien verlaten, de gasten en dus ook de medewerkers.

Lees ook: 6x biologisch restaurant Zuid-Holland

Openingstijden Restaurant Oliva in Rotterdam

dagelijks: 17:30 – 22:00 uur

Duurzame producten

biologisch: groenten 40%, zuivel, eieren, boter 80%, scharrelvlees, brood huisgemaakt van biologische bloem en desem, wijn en bier 50%, duurzame vis

Adresgegevens

Adres
Witte de Withstraat 15a
3012 BK Rotterdam

Telefoon
010 412 14 13

Website
restaurantoliva.nl

Specificaties

biologisch, biologisch afbreekbare disposables, duurzame vis, FSC-hout, groene stroom
Reacties