Spirit Amsterdam

Restaurant
Naar item

Spirit heeft naast het succesvolle vegetarische en biologische buffetrestaurant Spirit in Rotterdam ook haar deuren geopend in Amsterdam. Net als in Rotterdam biedt het buffet keuze uit ruim vijftig verschillende gerechten, patisserie, vers geperste sappen, (granen)koffie en diverse soorten thee of een lekker glas wijn.

Seitansteak met truffelmayo, appel-peren compote met havercrunchy, zilte salade met zeespaghetti, pittige kokoscurrysoep, antipasti van courgette.

Vers, biologisch, vegetarisch en vaak vegan

Spirit Amsterdam biologisch vegetarisch restaurant

Als gast schep je zelf je eten op van een uitgebreid buffet: koud en warm, hartig en zoet. Je betaalt alleen voor het gewicht dat op je bord ligt. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters en het zorgt voor minder afval. Opscheppen bij Spirit Amsterdam kan elke dag van de week.

Jong of oud, vegan of carnivoor, singles, setjes, gezinnen en families? Bij Spirit eet iedereen en daar zijn ze heel trots op. Op de website kan je precies zien welke gerechten in het buffet worden aangeboden en zelfs welke ingrediënten erin zitten met allergenen informatie. Helemaal up to date en voor zowel Rotterdam als Amsterdam hetzelfde.

Alle gerechten en dranken zijn ook gemakkelijk mee te nemen. Wil je Spirit op locatie? De keuze van het catering menu is even uitgebreid als het buffet. Vers, biologisch, vegetarisch en het merendeel ook veganistisch.

Betalen doe je per 100 gram

Ontbijt: 08:00 – 11:00 uur: € 2,25 (eat-in) | € 2,25 (take-away)

Lunch & diner: 11:00 – 22:00 uur: € 2,95 (eat-in) | € 2,75 (take-away)

Soep: 08:00 – 22:00 uur: € 4,75 (eat-in) | € 4,25 (take-away)

Openingstijden Spirit in Amsterdam

Spirit Amsterdam

Spirit is iedere dag open, van 08:00 – 23:00 uur.

Lees ook: biologische restaurants in Amsterdam >>

Spirit in Rotterdam

vegetarisch restaurant Spirit Rotterdam biologisch groene passage

Lees ook:

Duurzame producten

100% vegetarisch, 100% biologisch, veganistisch, lokaal eten, fairtrade koffie, cacao en chocolademelk, biologisch afbreekbare disposables, eco-kleding, ecologische schoonmaakmiddelen, groene stroom, FSC hout, natuurlijke eco materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Czaar Peterstraat 2
1018 PR Amsterdam

Telefoon
020 737 16 71

Website
spiritamsterdam.nl
Reacties