Herberg De Smidse Epen

Overnachting
Naar item

Herberg De Smidse is een klein en knus familiehotel midden in het Geuldal, aan de rand van Epen.

Herberg, hotel en appartementen

Herberg De Smidse Epen

Het hotel beschikt over 10 gastenkamers en 7 vakantiewoningen. Op de kamers vind je geen tv, telefoon of minibar maar wel heerlijke bedden, bloemetjesbehang en een rustieke sfeer. De woningen zijn compleet en gezellig ingericht en variëren qua grootte voor 2 tot 8 personen.

Logeren zoals bij oma

Herberg De Smidse Epen

Je logeert hier zoals vroeger bij oma en daar hoort natuurlijk een stevig en uitgebreid Limburgs ontbijt bij. In de eetkamer heb je een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Klassieke muziek en ouderwets gezellig vintage porselein maken het plaatje compleet.

Restaurant De Smidse in Epen

Van oudsher is restaurant De Smidse in Epen een ontmoetingsplek voor mensen die onderweg zijn. Elke dag kun je hier genieten van een lekker kopje koffie, een goed stuk vlaai, een smakelijke lunch en een heerlijke maaltijd. De keuken is Frans georiënteerd met zoveel mogelijk Limburgse invloeden. De Smidse werkt samen met kleine leveranciers uit de omgeving, waar mogelijk op biologische wijze.

Herberg De Smidse Epen yvo creusen

Herberg De Smidse biedt een bergschoen- en rugzakvriendelijke manier van logeren en een door-de-weekse gastvrijheid. Een fijne uitvalsbasis voor je fiets- of wandelvakantie in Zuid-Limburg.

Herberg De Smidse Epen hotel zuid limburg limburgs heuvelland hotels

Openingstijden Herberg De Smidse in Epen

elke dag: vanaf 08:30 uur

januari en begin februari: alleen vr, za en zo open, check de website

Lees ook: 5x hotel biologisch eten >>

Duurzame producten

biologisch: groenten 40% uit eigen moestuin, zuivel, eieren, boter uit de regio, sappen 40%, appelsap uit de regio, streekwijn van Domein Steenberg, bier 10%, duurzame vis, groene stroom, FSC-hout, gerecycled meubilair, vintage servies

Adresgegevens

Adres
Molenweg 9
6285 NJ Epen

Telefoon
043 455 12 53

Website
smidse.nl
Reacties (1)

  • 3 februari 2019, 22:10

    Laura Broekhuizen: “We hebben erg genoten van een weekendje bij jullie te logeren. Al heel vaak in de omgeving op diverse campings verbleven, doorgaans in voor/najaar en zomer. Dan belandden we ook regelmatig bij jullie op het terras! Echter nu verraste mijn man me, met een weekendje weg, en wel bij jullie! Het was heel gezellig. Spellen gespeeld , alsof je thuis bent, gezellig in de kamer. Goed eten en drinken. En slapen. Geweldig genoten van de wandelingen. Dank jullie wel voor de lieve gastvrijheid. Tot snel weer ziens!”