5x overnachten in hotel met biologisch eten

Nieuws
Naar item

Als je blijft overnachten in een Puur! hotel geniet je de volgende ochtend van een lekker ontbijt met verse, biologische streekproducten. Aan het strand, in de natuur, wandelen, fietsen, of naar de dichtstbijzijnde stad. Geniet tijdens jouw weekendje weg of vakantie in Nederland.

5x overnachten in een Puur! biologisch hotel

1. Badhotel Renesse en Villa Westerduin – Zeeland

Badhotel Renesse biologisch hotel overnachten eten

Badhotel Renesse en Villa Westerduin vind je aan de Zeeuwse kust in Schouwen-Duiveland. Er zijn diverse kamertypen beschikbaar. Het hotel beschikt over een Finse sauna, een buitenzwembad en een zonneterras.

Dineren met pure, verse, ambachtelijke producten uit de streek die veelal duurzaam geproduceerd zijn, kan uitstekend in Brasserie Dries.

2. Herberg De Smidse in Epen – Limburg

Herberg De Smidse Epen biologisch hotel overnachten eten zuid limburg

Herberg De Smidse in Epen is een klein en knus familiehotel midden in het Geuldal in Zuid-Limburg. Je logeert hier zoals vroeger bij oma en daar hoort natuurlijk een stevig en uitgebreid Limburgs ontbijt bij. In de eetkamer heb je een fantastisch uitzicht over het Limburgse Heuvelland.

Elke dag kun je hier genieten van een lekker kopje koffie, een goed stuk vlaai, een smakelijke lunch en een heerlijke maaltijd. De Smidse werkt samen met kleine leveranciers uit de omgeving, waar mogelijk op biologische wijze.

3. Herberg Het Volle Leven in Appelscha – Friesland

herberg het volle leven appelscha hotel friesland biologisch overnachten vegetarisch eten

Bij Herberg Het Volle Leven in Appelscha, Friesland, kun je heerlijk rustig logeren. Er zijn acht kamers, een suite en een kampeerkeet. De herberg is gelegen aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold, waar talloze wandelroutes starten.

De volgende ochtend geniet je van een lekker vegetarisch, biologisch ontbijt met warme broodjes, verse jus d’orange, diverse kazen en een gekookt eitje van de eigen kippen.

4. Logere bie M&M – B&B in Eperheide – Limburg

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheideOvernachten in Zuid-Limburg met een schitterend uitzicht over het Geuldal. Genieten, dat is Logere bie M&M! Een nieuwe bed en breakfast in Eperheide (een buurtschap van Epen) centraal gelegen in het Heuvelland, in een 18e-eeuws vakwerkhuis. Typisch Limburgs.

Het overheerlijke ontbijt met veel biologische en lokale producten maakt het plaatje compleet. Als het even kan gebruiken Marie-José en Mart hierbij iets lekkers uit eigen tuin. Ze serveren het ontbijt in jullie huisje zodat je zelf kunt kijken wanneer en waar je gaat eten.

5. Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen – Drenthe

Bitter en Zoet Veenhuizen biologisch hotel drenthe overnachten

Hotel Bitter en Zoet is een bijzonder hotel in Drenthe. De dienstwoningen en het hospitaal van het voormalige hospitaalcomplex van Veenhuizen zijn omgetoverd tot prachtige hotelkamers. Omringd door prachtige natuur, het Fochteloerveen op fietsafstand en Assen en Groningen makkelijk te bereiken.

In Restaurant Bitter en Zoet werkt chef-kok Rik Dortmond zoveel mogelijk met biologische producten uit eigen moestuin en het Noorderland.

Biologisch eten en overnachten in een hotel

Nog meer lekkere Puur! uit eten én hoteltips:

Vegetarische restaurants

vegetarisch restaurant de culinaire werkplaats Amsterdam

Vegetarische restaurants waar je ook nog eens biologisch eet!

Biologisch uit eten in Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam veggie gerecht biologisch puur uit eten vegetarisch

Biologisch uit eten in Amsterdam >>

Lees ook:

Reacties