B&B in Epen, Zuid-Limburg Eperheide

Overnachting
Naar item

B&B in Epen

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

Logere bie M&M, overnachten in Zuid-Limburg met een schitterend uitzicht over het Geuldal. Genieten! Een nieuwe bed en breakfast in Eperheide (een buurtschap van Epen) centraal gelegen in het Heuvelland, in een 18e-eeuws vakwerkhuis. Typisch Limburgs. Voel je welkom!

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

Logere bie M&M

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

M&M, Mart en Marie-José, doen er alles aan om je verblijf speciaal te maken. Je verblijft in één van de twee “huisjes”: Vogel of Bloem. Met een eigen badkamer, eet- en zithoek en uiteraard een goed bed. Je hebt gratis wifi, gelegenheid om koffie en thee te zetten en er staat een koelkast. De huisjes hebben twee verdiepingen en zijn daardoor minder goed toegankelijk voor mensen die wat slechter ter been zijn.

Ontbijt met biologisch eten en streekproducten

Logere bie M&M eperheide biologisch ontbijt

Het overheerlijke ontbijt met veel biologische en lokale producten maakt het plaatje compleet.

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

Als het even kan gebruiken ze hierbij iets lekkers uit eigen tuin. Ze serveren het ontbijt in jullie huisje zodat je zelf kunt kijken wanneer en waar je gaat eten. Binnen is het gezellig en knus.

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

Lekker buiten in de wei zitten en ontbijten in het zonnetje bij goed weer is misschien nog wel leuker. Daar heb je gratis een fantastisch uitzicht over het Geuldal! Logere bie M&M is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de bus stopt namelijk één straat verderop. Je fiets mag je binnen stallen. Je auto parkeer je op eigen terrein.

Wat te doen in Zuid-Limburg?

logere bie m&m b&b b en b in epen eperheide

Wandelen, fietsen of gewoon niks doen en met een boekje in de wei zitten? Alles mag, niks moet! Wil je een dagje weg? Maastricht, Luik, Aken en Valkenburg zijn binnen een half uur bereikbaar. Er wordt goed gezorgd voor de gasten. En ook voor de natuur en de directe omgeving. Ze hebben twee lieve katers, Bromsnor en Swiebertje, die je misschien  buiten tegenkomt, maar ze blaffen en bijten niet ; ). Verder maken ze gebruik van groene stroom en recyclen het regenwater in de mooie houten regentonnen, die in een vorig leven wijnvat waren. Zo genieten gasten van de mooie huisjes in deze schitterende omgeving.

Voel je welkom!

Lees ook:

Duurzame producten

ontbijt met biologische producten (broodbeleg, yoghurt, eieren, thee en jus d'orange), streekproducten, groenten, fruit en kruiden uit eigen moestuin, groene stroom, regentonnen

Adresgegevens

Adres
Beatrixweg 12
6285 NC Eperheide

Telefoon
06 83 83 78 40

Website
https://benbepen.nl
Reacties (3)

  • 26 augustus 2018, 09:33

    M & R: “We hebben genoten van een knus B&B in het mooie zuiden van Limburg. We werden gastvrij ontvangen en genoten ‘s morgens van een heerlijk uitgebreid ontbijt met uitzicht op het mooie Geuldal. Een echte aanrader!”

  • 23 augustus 2018, 15:23

    Chris: “Van 10 augustus t/m 12 augustus hebben wij met 4 personen mogen verblijven in het schitterende bed & breakfast. Hartelijk ontvangst bij aankomst met koffie,thee en lekkere limburgse vlaai. Het was een hele mooie tuin met uitzicht over het limburgse dal. Van binnen zag het heel leuk uit met zeer goede bedden. Complimenten hoe het er allemaal uitzag. S,morgens een top ontbijt met alles erop aan .Geweldig. Het is zeker een aanrader om daar te verblijven. Succes met jullie bed & breakfast. Jullie waren zeer gastvrij .Voor ons een 10. Groetjes Ron,Marion,Chris en Ria. TOPPPP.”

  • 22 augustus 2018, 15:21

    Marie-José: “Trots op mijn zus??”