Hotel Restaurant Bitter en Zoet Veenhuizen

Overnachting
Naar item

Bitter en Zoet is een bijzonder hotel in Drenthe. De voormalige dienstwoningen van Veenhuizen zijn omgetoverd tot prachtige hotelkamers.

Hotel Bitter en Zoet Veenhuizen

Fietsen naar Assen en Groningen

Omringd door prachtige natuur. Het Fochteloerveen op fietsafstand. En zowel Assen als Groningen zijn dichtbij. Dit alles maakt van Bitter en Zoet een uniek hotel op een prachtige en rustige plek.

Hotel Bitter en Zoet Veenhuizen

De woningen Toewijding, Bitter en Zoet en Plichtgevoel bestaan uit vijftien hotelkamers. De indeling van de oorspronkelijke kamers is intact gelaten. Dit zorgt voor een vriendelijk en huiselijk gevoel. Op elke kamer ligt een mooie, ecologische handgemaakte zeep van Soap7.

Iedere woning heeft een eigen kleurstelling en een uniek behang. Dat werd gebaseerd op oud behang uit de panden. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de tuin en de majestueuze beukenlaan.

Appartementen met uitzicht op natuur

De vergaderzalen en de appartementen zijn in het vroegere hospitaalgebouw. Ruim van opzet en ingericht met een bijzondere kunstcollectie. Elk appartement heeft uitzicht op de boomgaard en de moestuin.

Biologisch uit eten bij Restaurant Bitter en Zoet

hotel restaurant Bitter en Zoet Veenhuizen drenthe

In restaurant Bitter en Zoet werkt chef-kok Rik Dortmond zoveel mogelijk met biologische producten uit het Noorderland.

Lees ook: 5x hotel biologisch eten >>

Duurzame producten

biologisch en fairtrade bed-, bad- en tafellinnen, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Hospitaallaan 16
9341 AH Veenhuizen

Telefoon
0592 38 50 02

Website
bitterenzoetveenhuizen.nl

Specificaties

biologisch, catering, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, events, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, high tea, hondvriendelijk, lunch, ontbijt, overnachten, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties