Hotel Restaurant Bitter en Zoet Veenhuizen

Restaurant
Naar item

Hotel Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen dankt haar naam aan één van de prachtig gerenoveerde dienstwoningen, waar je tegenwoordig comfortabele hotelkamers vindt. Of je nu een kopje koffie drinkt op het terras, vers brood koopt in de bakkerij, geniet van een gezellig diner of van een heerlijk verblijf in een van de mooie hotelkamers of ruime appartementen: Het is hier Puur! genieten in een prachtige groene omgeving.

Bitter en Zoet Veenhuizen

Biologisch uit eten bij Bitter en Zoet

Chef-kok Rik Dortmond werkt zoveel mogelijk met dagverse, vooral biologische producten. Het liefst uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland.

Bitter en Zoet Veenhuizen

In de tuin van het voormalige hospitaalgebouw zijn een boomgaard en een moestuin aangelegd.

Bitter en Zoet Veenhuizen

Ook lopen er wolvarkens, heerlijk in de modder.

Bitter en Zoet Veenhuizen

Behalve voor ontbijt, lunch en diner in het restaurant wordt de keuken ook benut voor het geven van o.a. kookworkshops of bonbonworkshops. Het linnen bij Bitter en Zoet is biologisch en fairtrade.

Hotel Restaurant Bitter en Zoet Veenhuizen

Een gezellige lounge, een (h)eerlijk restaurant, vergaderzalen, wellness en de prachtige natuur en historie van de omgeving maken van Bitter en Zoet een unieke locatie met alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf in Veenhuizen. Blijven logeren in het mooie hotel Bitter en Zoet kan ook!

Openingstijden Restaurant Bitter en Zoet in Veenhuizen

dagelijks geopend:
lunch: 12:00 − 17:00 uur
diner: vanaf 17:30 uur

Duurzame producten

eigen moestuin, boomgaard en varkens, biologisch: vlees 95%, groente 50%, zuivel, eieren en boter 75%, kaas 80%, wijn 25%, sappen 45%, brood 50%, koffie en thee 60%, frisdranken 95%, duurzame vis met MSC-keurmerk, biologisch en fairtrade bed-, bad- en tafellinnen, biologisch afbreekbare disposables, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Hospitaallaan 16
9341 AH Veenhuizen

Telefoon
0592 38 50 02

Website
bitterenzoetveenhuizen.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, events, fairtade, glutenvrij, groene stroom, high tea, hondvriendelijk, lunch, ontbijt, overnachten, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties