Restaurant Marie Mariënwaerdt Beesd

Restaurant
Naar item

Restaurant Marie (voorheen Brasserie Marie) vind je op Landgoed Mariënwaerdt in een oude vloedschuur tegenover het Pannenkoekenhuis. Deze vloedschuur was vroeger een veilige plaats voor het vee, als Mariënwaerdt overstroomde.

Brasserie Marie Mariënwaerdt

Op de kaart van Restaurant Marie staan pure gerechten met ingrediënten van het landgoed en uit de streek. Ook het eigen, biologische Lakenvelder rundvlees staat op het menu. De wijnkaart van de brasserie is 100% biologisch. Ook is er een borrel- en loungeruimte aanwezig, en een ruim terras met loungehoek.

Biologische Lakenvelders Heerlijkheid Mariënwaerdt

Geniet van een heerlijk diner, bereid met de verse producten van het landgoed. Op de kaart staan elke maand andere gerechten van het seizoen. Deze authentieke locatie leent zich uitstekend voor een romantisch avondje uit!

Op het Landgoed Mariënwaerdt in Beesd bevinden zich ook Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en de Landgoedwinkel.

Openingstijden Restaurant Marie op Landgoed Mariënwaerdt

wo t/m zo: vanaf 16:00 uur

Duurzame producten

vlees 80%, groenten 60%, 50% zuivel, eieren en boter, kaas, sappen, wijn, in de Landgoedwinkel zijn de in de tekst genoemde biologische streekproducten van het eigen Landgoed Marienwaerdt verkrijgbaar, eco schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Oude Waag 21
4153 RC Beesd

Telefoon
0345 68 19 66

Website
restaurantmarie.nl

Specificaties

biologisch, diner, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties