Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht

Restaurant
Naar item

Landgoedkeuken in Utrecht is een delicatessenwinkel en een restaurant ineen. Met de lekkerste huisgemaakte producten van het eigen landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. In de winkel koop je lekkere ambachtelijke, lokale en biologische delicatessen. Denk aan heerlijke smaken sap, jam, chutney en kaas.

Filmpje Landgoedkeuken in Utrecht

Bekijk hierboven het filmpje van de Landgoedkeuken in Utrecht.

Proef Heerlijkheid Mariënwaerdt nu in hartje Utrecht

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Horecamanager Diederick vertelt enthousiast: “Bijzonder is de combinatie van een winkel met een restaurant met de lekkerste natuurlijke producten. Zo komt al het lekkers van het landgoed naar hartje stad. Niet alleen koop je hier de heerlijkste producten voor thuis (en leuk als kadotip!). Ook geniet je in de Landgoedkeuken van koffie met huisgemaakte appel- of notentaart, een heerlijke lunch of een aangeklede borrel.”

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

“De eerste reacties van gasten zijn heel positief”, vervolgt Diederick: “Veel bezoekers kennen het landgoed al. Of ze kennen onze producten uit de biologische winkel. Hier zijn ze verrast want ze zien hoe uitgebreid het assortiment is.”

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Ontbijten à la carte kan doordeweeks al vanaf 08:00 uur. Of ga je voor het uitgebreide Landgoedontbijt? Zó leuk: je kiest zelf uit alle smaken jam en chutney van een heuse jambar. Ook aan een complete lijn zonder suiker is gedacht, uitsluitend gezoet met appelconcentraat.

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Geniet van een lunch met een proeverij van biologische kazen van Mariënwaerdt: extra gelegen (belegen), graskaas met groene kruiden. En ook heel lekker en bijzonder is de oranje assepoester, met pompoen en wortel. Ook rijkelijk belegde sandwiches, tosti’s en salades sieren de menukaart. Zoals een salade landgeit met geitenkaas of de boerenbiet met lekker veel gezonde groenten.

(H)eerlijke biologische landgoedproducten

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Proef de pure smaak! Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed in de Betuwe van ruim 1.000 hectare. Op het landgoed worden delicatessen naar oude familierecepten gemaakt. Met het beste biologische fruit. En zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. De boerderij is 100% biologisch. Zo krijgen de koeien geen preventieve antibiotica en worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt.  De koeien lopen zo lang mogelijk buiten, grazend in de wei. Alle landgoedkazen zijn vegetarisch, omdat ze plantaardig gestremd zijn.

Borrel met je bedrijf, vrienden of familie

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Na sluitingstijd is de Landgoedkeuken tot 45 personen een sfeervolle en smakelijke keuze voor jouw (bedrijfs)borrel. Met biologische wijn, of alcoholvrij genieten met lekkere huisgemaakte sappen, aangekleed met fingerfood van Heerlijkheid Mariënwaerdt. Wat denk je van een borrelplank met biologisch lekkers en een Landgoed kaasplank?

Lees ook: 8x biologisch restaurant Utrecht

Openingstijden Landgoedkeuken in Utrecht

ma t/m vr: 08:00 – 18:30 uur
za: 09:00 – 17:30 uur
zo: 10:00 – 17:30 uur

Pannenkoeken bij De Stapelbakker in Beesd

Biologisch pannenkoekenhuis de Stapelbakker Mariënwaerdt

Heerlijke biologische pannenkoeken eet je bij De Stapelbakker >>

Biologisch proeven in de Landgoedwinkel

Biologisch proeven van Heerlijkheid Mariënwaerdt puuruiteten

Bezoek ook de Landgoedwinkel van Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd >>

Proeflokaal Marie voor groepen

Brasserie Marie Mariënwaerdt

Proeflokaal Marie is elke dag te boeken als ontvangstlocatie voor bijeenkomsten. Voor groepen, denk aan vergaderingen, lunch, borrel of diner.

Duurzame producten

eigen ambachtelijke, lokale en biologische producten van Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd zoals sap, jam, chutney, kaas, ossenworst, biologisch brood van Carl Siegert, EARTH Water. Alles is biologisch.

Adresgegevens

Adres
Korte Jansstraat 5
3512 GM Utrecht

Telefoon
030 782 06 86

Website
https://marienwaerdt.nl/landgoed-winkel-utrecht/
Reacties