Pannenkoekenhuis de Stapelbakker Beesd

Restaurant
Naar item

Puur! uit eten neemt je mee naar Heerlijkheid Mariënwaerdt. Naast dat het een prachtige locatie voor je evenement is, heeft dit landgoed ook drie lekkere pure hotspots. In de Landgoedwinkel worden gezonde, verse producten van eigen land verkocht. Bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker genieten we van een heerlijke biologische pannenkoek met warme kersen. Proeflokaal Marie is te boeken voor groepen.

Filmpje Heerlijkheid Mariënwaerdt

Biologische pannenkoeken bij de Stapelbakker

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker vind je op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt. In de keuken van dit sfeervolle restaurant bakken de koks de lekkerste pannenkoeken. Biologische ingrediënten als meel, chutney, jam en kaas komen van het landgoed.

Biologisch pannenkoekenhuis de Stapelbakker Mariënwaerdt

Met een grote keuze uit zoete en hartige pannenkoeken, zit jouw lievelingspannenkoek er zeker tussen.

Biologisch pannenkoekenhuis de Stapelbakker Mariënwaerdt

Deze pannenkoek heb ik zelf geproefd. En lékker is ie zeker met de kersen erbij!

Biologisch pannenkoekenhuis de Stapelbakker Mariënwaerdt

Niet alleen pannenkoeken, ook diverse broodjes, soepen, salades, landgoed-kroketten, saté en uitsmijters staan op de menukaart. Een lekkere high tea of een uitgebreid brunch- of lunchbuffet wordt op afspraak ook verzorgd.

Biologisch pannenkoekenhuis de Stapelbakker Mariënwaerdt

De Stapelbakker biedt plaats aan 200 personen. Ook een ideale plek om met een groep lekker uit eten te gaan. Gezellig binnen in de wintertuin en met mooi weer op het terras.

Landgoedwinkel en Proeflokaal Marie

Naast het pannenkoekenhuis is een Landgoedwinkel, met veel biologische producten. Moestuinjams en geleien, chutneys, sauzen, honingproducten, pure sappen, koekjes van eigen deeg, Landgoedkaas en in de zomer Landgoedijs. Proeflokaal Marie is elke dag te boeken als ontvangstlocatie voor bijeenkomsten. Voor groepen, denk aan vergaderingen, lunch, borrel of diner.

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Voor of na het eten kun je een bezoek brengen aan de beroemde Appeldijk, de bossen, fiets- en wandelpaden. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. In augustus is er de Landgoedfair en in december de Kerstfair.

Logeren op Landgoed Mariënwaerdt

Wil je logeren op het landgoed? Je overnacht in Bed & Breakfast De Neust, vakantiehuisje Buitenleven of in vakantiewoning de Abtsbouwing. B&B De Neust heeft zes kamers, die je reserveert vanaf één tot maximaal zes nachten. Het vakantiehuisje Buitenleven is ideaal voor families of gezelschappen van zes tot acht personen en boek je per week, midweek of weekend. Vakantiewoning de Abtsbouwing herbergt vier slaapkamers, twee badkamers, een flinke woonkamer en moderne keuken.

Openingstijden Pannenkoekenhuis de Stapelbakker in Beesd

ma: 12:00 – 20.00 uur
di t/m zo: 10:00 – 20:00 uur
april en mei, vr en za: tot 21:00 uur
april t/m sept, ma: vanaf 10:00 uur
juni t/m sept, dagelijks: tot 21:00 uur

Landgoedkeuken in Utrecht

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Check de Landgoedkeuken in het centrum van Utrecht: een biologische delicatessenwinkel en restaurant ineen >>

Duurzame producten

biologisch: vlees 80%, groenten 60%, zuivel 50%, brood van biologische bakkerij Carl Siegert, eieren en boter, kaas 100%, sappen 100%, wijn 50%, in de Landgoedwinkel zijn de in de tekst genoemde biologische streekproducten van het eigen Landgoed Mariënwaerdt verkrijgbaar, eco schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Oude Waag 21A
4153 RC Beesd

Telefoon
0345 61 89 01

Website
stapelbakker.nl

Specificaties

biologisch, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties