Pannenkoekenhuis de Stapelbakker Beesd

Restaurant
Naar item

Aan de rand van landgoed Mariënwaerdt vind je Pannenkoekenhuis de Stapelbakker. In de keuken van dit sfeervolle restaurant bakken de koks de lekkerste pannenkoeken. Biologische ingrediënten als meel, chutney, jam en kaas komen van het landgoed. Naast pannenkoeken staan er diverse broodjes, soepen, salades, landgoed-kroketten, saté en uitsmijters op de kaart. Op afspraak wordt een lekkere high tea of een uitgebreid brunch- of lunchbuffet verzorgd. De Stapelbakker biedt plaats aan 200 personen in de hoeve. En nog eens 30 personen in de aangrenzende serre.

Stapelbakker Mariënwaerdt

Landgoedwinkel en Brasserie Marie

Naast het pannenkoekenhuis is een Landgoedwinkel, waar veel biologische producten worden verkocht. Moestuinjams en geleien, chutneys, sauzen, honingproducten, pure sappen, koekjes van eigen deeg, Landgoedkaas en in de zomer Landgoedijs. Voor een heerlijk diner ga je naar Brasserie Marie.

Pannenkoekenhuis de Stapelbakker

Voor of na het eten kun je een bezoek brengen aan de beroemde Appeldijk, de bossen, fiets- en wandelpaden. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. In augustus is er de Landgoedfair en in december de Kerstfair.

Logeren op Landgoed Mariënwaerdt

Het is ook mogelijk om te logeren op het landgoed. Je kunt overnachten in Bed & Breakfast De Neust, vakantiehuisje Buitenleven of in vakantiewoning de Abtsbouwing. B&B De Neust heeft zes kamers, die te boeken zijn vanaf één tot maximaal zes nachten. Het vakantiehuisje Buitenleven is geschikt voor families of gezelschappen van zes tot acht personen en is te boeken per week, midweek of weekend. Vakantiewoning de Abtsbouwing herbergt vier slaapkamers, twee badkamers, een flinke woonkamer en moderne keuken.

Openingstijden De Stapelbakker

ma: 12:00 – 20.00 uur
di t/m zo: 10:00 – 20:00 uur
april en mei, vr en za: tot 21:00 uur
april t/m sept, ma: vanaf 10:00 uur
juni t/m sept, dagelijks: tot 21:00 uur

Duurzame producten

biologisch: vlees 80%, groenten 60%, zuivel 50%, brood van biologische bakkerij Carl Siegert, eieren en boter, kaas 100%, sappen 100%, wijn 50%, in de Landgoedwinkel zijn de in de tekst genoemde biologische streekproducten van het eigen Landgoed Mariënwaerdt verkrijgbaar, eco schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Oude Waag 21A
4153 RC Beesd

Telefoon
0345 61 89 01

Website
stapelbakker.nl

Specificaties

biologisch, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties