Landgoedfair Mariënwaerdt 2020

Nieuws
Naar item

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt 2020

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt 2019
Van 19 t/m 23 augustus 2020 organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de 26ste keer de jaarlijkse Landgoedfair. Dit jaar met als thema: ‘Omdat je het waerdt bent’.

Na de feestelijke en succesvolle jubileumeditie van afgelopen jaar willen de organisatoren er ook dit jaar weer een fantastisch feest van maken. Vanzelfsprekend vindt u er weer ruim 180 standhouders, catering vanuit diverse foodtrucks, workshops voor jong en oud en een gevarieerd demonstratieprogramma.

Natuurlijk zijn er weer genoeg terrassen, kraampjes en foodtrucks waar u lekker kunt genieten van een drankje, huisgemaakte lekkernijen en live muziek. Nu al zin in een leuk dagje uit? Maak gebruik van de early bird tickets en reserveer alvast online.

Aandacht voor duurzaamheid en biologische catering

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt 2019 biologische catering

De hoofddoelstelling van de Landgoedfair is bij te dragen aan het in stand houden van het 1.000 hectare grote landgoed dat al sinds 1129 bestaat. Maar net zo belangrijk is dat het landgoed biologisch is en tijdens de Landgoedfair duurzaamheid wil bevorderen door middel van bewustwording. Zo is de catering biologisch. De standhouders en de Landgoedwinkel presenteren allerlei biologische producten.

Wanneer je Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt oprijdt, waan je je ‘even in een andere wereld’. Een natuurlijke enclave van ruimte en rust, waar het leven goed is. Tijdens de Landgoedfair kun je genieten van en meedoen aan demonstraties, workshops en wedstrijden. Uitgebreid winkelen doe je bij de vele stands. Heerlijk puur eten en drinken. Geniet van het buiten zijn in de natuur.

De Landgoedfair is na 25 jaar inmiddels een heuse traditie geworden. Vier je dit jaar samen met Heerlijkheid Mariënwaerdt het feest van 19 t/m 23 augustus?

Praktische informatie Landgoedfair 2020

    • 19 t/m 23  augustus 2020
    • elke dag open van 10.00 – 18.00 uur en za tot 20:00 uur
    • entree: € 10 p.p. kinderen t/m 12 jaar gratis
    • online early bird tickets: 8 euro in maart; 8,50 euro in april/mei; 9 euro in juni/juli

Heerlijkheid Mariënwaerdt bij Puur! uit eten

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Wat is er Puur! bij Heerlijkheid Mariënwaerdt? Alles is biologisch met veel lekkers van het eigen landgoed. Check de beschrijvingen van Proeflokaal Marie, het pannenkoekenhuis, de Landgoedwinkel in Beesd en de Landgoedkeuken in Utrecht:

Reacties