Landgoedfair Mariënwaerdt

Nieuws
Naar item

Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt 2019

Van 19 t/m 23 augustus 2020 organiseert Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt voor de 26ste keer de jaarlijkse Landgoedfair.

25e Landgoedfair in 2019

Vorig jaar was het thema ‘Tijd voor een feestje’. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft het landgoed de entreeprijs gehalveerd. Zo kan iedereen meegenieten!

In 1995 begonnen om het grote publiek te laten kennismaken met bijzondere, ambachtelijke producten van kleine producenten is de Landgoedfair uitgegroeid tot één van de succesvolste én langst bestaande fairs van Nederland.

Aandacht voor duurzaamheid en biologische catering

Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt 2019 biologische catering

De hoofddoelstelling van de Landgoedfair is bij te dragen aan het in stand houden van het 1.000 hectare grote landgoed dat al sinds 1129 bestaat. Maar net zo belangrijk is dat het landgoed biologisch is en tijdens de Landgoedfair duurzaamheid wil bevorderen door middel van bewustwording. Zo is de catering biologisch. De standhouders en de Landgoedwinkel presenteren allerlei biologische producten.

Wanneer je Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt oprijdt, waan je je ‘even in een andere wereld’. Een natuurlijke enclave van ruimte en rust, waar het leven goed is. Tijdens de Landgoedfair kun je genieten van en meedoen aan demonstraties, workshops en wedstrijden. Uitgebreid winkelen doe je bij de vele stands. Heerlijk puur eten en drinken. Genieten van het buiten zijn in de natuur.

De Landgoedfair is na 25 jaar inmiddels een heuse traditie geworden. Vier je dit jaar samen met Heerlijkheid Mariënwaerdt het feest van 19 t/m 23 augustus?

Praktische informatie Landgoedfair 2020

  • 19 t/m 23  augustus 2020
  • elke dag open van 10.00 – 18.00 uur en za tot 21:30 uur
  • entree: € 7,50 p.p. kinderen t/m 12 jaar gratis

Heerlijkheid Mariënwaerdt bij Puur! uit eten

Wat is er Puur! bij Heerlijkheid Mariënwaerdt?

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Alles is biologisch met veel lekkers van het eigen landgoed. Check de beschrijvingen van Brasserie Marie, het pannenkoekenhuis, de Landgoedwinkel in Beesd en de Landgoedkeuken in Utrecht:

Reacties