Landgoedwinkel Mariënwaerdt Beesd

Winkel
Naar item

Landgoedwinkel Mariënwaerdt vind je naast Pannenkoekenhuis de Stapelbakker en Proeflokaal Marie. In de winkel koop je lekkere biologische producten, onder meer van het eigen landgoed. Jams en geleien, chutney’s, sauzen, honing, vruchtensappen en biologische kaas. En in de zomer Landgoedijs. Ook voor serviezen, kleding, kookboeken, kaarten, koffie en thee. Leuk en lekker inkopen doen voor jezelf of als cadeau.

Landgoedwinkel Mariënwaerdt

Biologisch proeven van Heerlijkheid Mariënwaerdt

Biologisch proeven van Heerlijkheid Mariënwaerdt puuruiteten

In de Landgoedwinkel proef je natuurlijk ook van de lekkere biologische producten van Heerlijkheid Mariënwaerdt. Dat maakt boodschappen doen extra aantrekkelijk.

Landgoedwinkel Mariënwaerdt

In augustus en december kun je een bezoek brengen aan de fairs met vele stands. Op Landgoed Mariënwaerdt zijn locaties te huur voor o.a. huwelijken, vergaderingen en feesten.

De lekkere producten van Heerlijkheid Mariënwaerdt zijn nu ook te proeven én te koop bij de Landgoedkeuken in Utrecht.

Openingstijden Landgoedwinkel Mariënwaerdt in Beesd

ma: 12:00 – 17:30 uur
di t/m zo: 10:00 – 17:30 uur
april en mei, vr en za: tot 20:00 uur
april t/m sept., ma: vanaf 10:00 uur

Duurzame producten

biologisch en streekproducten, ook van het landgoed zelf

Adresgegevens

Adres
Oude Waag 21A
4153 RC Beesd

Telefoon
0345 61 89 01

Website
marienwaerdt.nl

Specificaties

biologisch, streekproducten
Reacties (2)

  • 30 april 2018, 11:29

    Jeannette van Mullem: “Dankjewel voor je bericht en je oplettendheid, Lotje. Ik ga het afstemmen met Heerlijkheid Mariënwaerdt en pas het zo snel mogelijk aan.”

  • 30 april 2018, 11:03

    Lotje van verschuer: “Beste landgoedwinkel, Graag wil ik jullie wijzen op een paar onduidelijkheden. Ten eerste: op de ene site staat dat jullie op maandag om 10 uur open gaan en op de andere om 12 uur. Dat is verwarrend. Ten tweede: de naam van het recept is niet goed gespeld. Er staat moeilleux, maar het moet zijn moelleux. Jullie winkel is een heel aantrekkelijke winkel, waarom staat er niet wat duidelijker op de site wat ik allemaal bij jullie kan kopen? Dit is bedoeld als opbouwende kritiek, hè. Vriendelijke groet, lotje van verschuer.”