9x biologisch restaurant in Gelderland

Nieuws
Naar item

In Gelderland op zoek naar een biologisch restaurant? Eerder zetten we al 3x biologische restaurants in Arnhem en Wat is er duurzaam in Nijmegen voor je op een rijtje. In onze grootste provincie zijn natuurlijk nog veel meer hotspots te vinden die met biologische producten werken. Liefst in combinatie met lekkere streekproducten. En niet alleen in restaurants. Ook cateraars, kookworkshops en winkels werken graag met biologische en lokale Gelderse lekkernijen. Lees je mee met de duurzame en vooral lekkere culinaire tips in Gelderland?

9x biologische restaurants in Gelderland

1. Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem

Hoeve Klein Mariëndaal Arnhem biologisch restaurant gelderland

Hoeve Klein Mariëndaal is prachtig gelegen op een eeuwenoud landgoed aan de rand van Arnhem. Strijk neer op het terras met wijds uitzicht op de landerijen en boerderijdieren. Of zoek een plekje binnen onder de eeuwenoude gebinten van de theeschenkerij.

2. Groot Warnsborn in Arnhem

Gelderland biologisch restaurant Groot Warnsborn Arnhem hotel

Chef-kok Luuk van Rennes verrast jou graag in het restaurant van dit 4-sterren hotel op Landgoed Groot Warnsborn. Midden in de bossen van groen Arnhem.

3. JANS’ in Arnhem

Gelderland Arnhem biologisch restaurant JANS'

In hartje centrum van de Gelderse hoofdstad ben je welkom voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Bij Restaurant JANS’ in Arnhem komen veel producten van lokale leveranciers.

4. Proeflokaal Marie in Beesd

Brasserie Marie Heerlijkheid Mariënwaerdt Gelderland biologisch restaurant

Proeflokaal Marie is elke dag te boeken als ontvangstlocatie voor bijeenkomsten. Voor groepen, denk aan vergaderingen, lunch, borrel of diner.

5. Landgoedwinkel in Beesd

Gelderland biologische winkels

In de Landgoedwinkel van Heerlijkheid Mariënwaerdt koop je lekkere biologische producten, onder meer van het eigen landgoed. Jams en geleien, chutney’s, sauzen, honing, vruchtensappen en biologische kaas. Leuk als cadeau en natuurlijk ook lekker voor jezelf.

6. Pannenkoekenhuis de Stapelbakker in Beesd

Gelderland restaurant biologische pannenkoeken

Ook op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt geniet je bij Pannenkoekenhuis de Stapelbakker van heerlijke – je raadt ‘t al – biologische pannenkoeken. Zoals deze met warme kersen. Check ‘t filmpje!

7. Puur-e in Ede

Puur-e catering biologisch Ede

Event catering. Workshops. Fermenteren. Pop-up diner? Volgens Puur-e in Ede begint duurzaam en lekker eten met lokale, ambachtelijke producten.

8. Bhalu in Nijmegen

Nijmegen biologisch restaurant Bhalu

Bhalu in Nijmegen, vlakbij het station, is een biologisch restaurant én een yogastudio ineen. Alles is biologisch en 90% vegetarisch. Ook populair als vegan hotspot!

9. Het Keunenhuis in Winterswijk

Gelderland biologisch restaurant achterhoek winterswijk

Puur genieten, dat doe je bij Nel en Henk Schellekens in hun culinaire proeftuin Het Keunenhuis in Winterswijk. Wie Nel een beetje kent, weet ‘t al: alles wordt van kop tot kont gebruikt. En dat neemt ze letterlijk. Dat geldt voor planten en (mannetjes)dieren.

Biologische restaurants in Utrecht

Waar vind je biologische restaurants in Utrecht?

Vegetarische restaurants in Nederland

amsterdam vegetarisch restaurant de culinaire werkplaats

Vegetarische restaurants in Nederland waar je ook nog eens lekker vegan, biologisch en streekproducten eet.

Duurzame hotspots in Rotterdam

Rotterdam biologische restaurants hotspots

Duurzame hotspots in Rotterdam >>

Reacties