Bhalu Nijmegen

Restaurant
Naar item

Bhalu in Nijmegen is een biologisch restaurant én een yogastudio

Eet je vandaag bewust vegetarisch, vegan of juist vlees? Hoe verzorg je jouw lichaam? Geniet je vandaag als bourgondiër of volg je een lesje in de yogaklas? Gooi je je kauwgom op straat, of gooi je het in de prullenbak? Werk je fulltime, of liever parttime? Het maakt niet uit, maar doe het in ieder geval niet voor een ander.

Bhalu yoga Nijmegen biologisch restaurant

Biologisch en vegetarisch restaurant in Nijmegen

Bij Bhalu word je je bewust van de balans in jouw lichaam of geest. Kies voor een heerlijk gerecht van de all-day breakfast en lunch menukaart (100% biologisch en vegetarisch – en bijna alles is vegan) en pik ook een klasje yoga mee die jou vandaag het beste past. Wat je ook kiest, je voelt je in ieder geval weer een stuk lekkerder als je bij Bhalu bent geweest. 

Bhalu yogastudio

Naast food, drinks en yoga, zijn er tal van andere bezigheden bij Bhalu. Bij Bhalu kun je bijvoorbeeld ontspannen muziek luisteren, zelf muziek maken, een boek lezen, een spelletje spelen met je vrienden of even rustig nadenken over de zin van je leven. Bekijk waar je nu zin in hebt en geef het, het zal je goed doen.

Bhalu yoga Nijmegen biologisch restaurant puuruiteten

Bhalu is een huiskamer. Voor jou en voor iedereen. Je kunt bij ons samen zijn, samen praten, samen lachen en samen kennis delen. Maar je kunt ook heerlijk in je eentje tot rust komen. Als je bij ons binnenloopt, zie je dat het karakter gevormd wordt door het vele groen van de natuur. Bij ons binnen ben je eigenlijk buiten. De warmte komt niet van een open haard, maar van de mensen zelf. Niet alleen onze planten groeien en nemen een eigen identiteit aan, maar ook wij groeien als mensen. Wij moedigen groei aan door bewuster in het leven te staan en verantwoorde keuzes te maken. Zo kom je meer in balans.

Openingstijden Bhalu in Nijmegen

elke dag open:

ma t/m do: 08:00 – 21:00 uur
vr: 08:00 – 17:00 uur
za en zo: 10:00 – 17:00 uur

Lees ook: 9x vegetarisch restaurant

Duurzame producten

100% biologisch en vegetarisch, bijna helemaal vegan (op dit moment alleen de tosti met geitenkaas niet), groene stroom, bio/fairtrade kleding, ecologische schoonmaakproducten, gerecycled meubilair, frisdranken verpakt in glas

Adresgegevens

Adres
Bloemerstraat 95
6511 EG Nijmegen

Telefoon
024 207 43 08

Website
https://bhalu.nl
Reacties