3x biologisch restaurant Arnhem

Nieuws
Naar item

Waar eet je lekker en biologisch in Arnhem? De Gelderse hoofdstad staat bekend om haar mooie parken. En waar eet je lekker in de groenste stad van Nederland? Puur! uit eten zet 3x biologisch restaurant Arnhem op een rijtje. In het groen en in hartje centrum. Lees je mee?

3x biologisch restaurant Arnhem

1. Landgoed Hotel Groot Warnsborn

groot warnsborn arnhem hotel restaurant

Wie aan Arnhem denkt, denkt aan groen. Midden in de bossen vind je het prachtige Landgoed Hotel Groot Warnsborn. Chef-kok Luuk van Rennes verrast jou graag in het restaurant van dit 4-sterren hotel, waar geen kamer hetzelfde is. Met een unieke wijnbar en proeflokaal in de authentieke gewelvenkelder.

2. Hoeve Klein Mariëndaal

Hoeve Klein Mariendaal Arnhem biologisch restaurant arnhem

Op nóg een ander landgoed (ja, Arnhem is écht groen) vind je theeschenkerij Hoeve Klein Mariëndaal waar ze liefst met biologische en fairtrade ingrediënten werken. Het is hier heerlijk vertoeven op het zonnige terras met uitzicht op de biologische moestuin en de boerderijdieren. Zo zijn er kune kune varkens, cavia’s, konijnen, kippen en ezels. Je bent welkom voor lunch of voor een kopje koffie of thee. Met lekkere huisgemaakte taart!

3. JANS’ bij Musis Sacrum aan het Velperplein

Restaurant JANS Arnhem biologisch puuruiteten

Bij JANS’ in Arnhem zijn veel ingrediënten biologisch en ook streekproducten van lokale leveranciers zijn belangrijk. Bij deze pure Arnhemse hotspot eet je heerlijk voor een eerlijke prijs. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of borrelhappen.De kookstijl is authentiek en ambachtelijk met de mediterrane keuken als inspiratiebron. Met producten uit de streek en van het seizoen.

Meer restaurant tips in Arnhem?

Heb jij nog meer tips in Arnhem? Biologisch, streekproducten, groenten in de hoofdrol, duurzaam en vooral lekker eten? Deel jouw tip als reactie onder dit bericht!

Biologische restaurants in Gelderland

Gelderland biologisch restaurant Groot Warnsborn Arnhem hotel

Nóg meer biologische restaurants in Gelderland vind je hier!

8x biologisch restaurant Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam veggie gerecht biologisch puur uit eten vegetarisch

Biologisch eten in Amsterdam >>

8x biologisch restaurant Utrecht

biologisch restaurant utrecht de veldkeuken bunnik

Biologisch eten in Utrecht >>

Alle Puur! uit eten restaurants >>

Reacties (5)

 • 14 augustus 2020, 16:07

  Mariska Appel: “Ik ben gister wezen eten bij ‘Jozua kookt’ in Arnhem. Die mag zeker niet op jullie lijstje ontbreken. Het is vrij klein, maar ontzettend lekker en biologisch. Ook vegetarisch en veganistische gerechten. Je kunt ook laten bezorgen en afhalen.”

 • 31 december 2018, 00:30

  Anja: “'T Eetatelier in de Nieuwstad 66 in Arnhem. Volledig biologisch! Als ik een biologisch restaurant zoek dan wil ik ook 100% biologisch en niet lokaal en en wat biologische ingrediënten. Vandaar deze tip”

 • 12 maart 2018, 20:53

  Jacqueline: “Green Cafe @ Simply Delicious aan de parkstraat 2 in Velp. Alles bio voor koffie gebak en lunch! Met terras en biowinkel”

 • 5 april 2017, 11:00

  Jochem Janssen: “Hey hallo. Kom een keer bij mij kijken: we hebben een restaurant op een bedrijven terrein in arnhem zuid. Al 2 jaar een mega succes. Van vergaderen tot koffie. Alles is mogeblijk. Tevens werken we met bakkerij Tom van Otterloo. Sap uit de Betuwe, koffie van Peeze en er zijn mensen werkzaam uit een sociale werk omgeving. En we bezorgen zelfs onze broodjes met een Electrische wagen. Was een van de eerste in arnhem die electrisch volledig ZE ging bezorgen. Zin om een keer te komen lunchen.? Groet Jochem”

 • 4 april 2017, 10:26

  Michiel Ausems: “Hoi, Wat een leuke site, leuk ook om mijn oude werkgever met zijn fantastische bedrijf (Groot Warnsborn) hier te vinden. Mijn naam is Michiel Ausems en ik ben juni 2016 gestart als franchisenemer van Anne&Max in Arnhem. Omdat verreweg het grootste deel van osn productaanbod ook biologisch is, lijkt het me heel erg leuk om ook een vermelding te krijgen op jullie website. We zijn weliswaar een dagzaak dus geen (diner)restaurant. Neem gerust een kijkje op onze website http://annemax.nl/over-anne-en-max/ of bel me als je vragen hebt. Ik zou het leuk vinden eens kennis te maken of jullie in mijn zaak te ontvangen! Gastvrije groeten, Michiel Ausems Anne&Max Arnhem 06-54765317”