Puur! hotspots e-book

Nieuws
Naar item

Download jouw Puur! hotspots e-book. Gratis.

Puur! uit eten heeft een Puur! hotspots e-book voor jou gemaakt. In het e-book vind je meer dan 60 Puur! uit eten hotspots. Dan weet je waar je in Nederland puur eet en drinkt. Niet alleen restaurants, ook cateraars, kookworkshops, hotels en leveranciers staan erin. Je eet hier groenten in de hoofdrol, uit de streek, biologisch en duurzaam. En vooral ook lekker!

Puur! uit eten hotspots e-book horeca duurzaam

Het e-book is ingedeeld naar stad of provincie. Waar eet je Puur! aan de kust? Welke kookworkshops volg je als je gezond wilt leren koken? Waar overnacht je als je een weekendje weg gaat? En waar zijn die leuke kattencafés waar je vega(n) eet? Welke Puur! leveranciers zoek je als horecaondernemer? Ga deze Puur! hotspots vooral ook zelf ontdekken!

Inhoud Puur! hotspots e-book

Download jouw gratis Puur! hotspots e-book:

http://eepurl.com/gJLNY9

Amsterdam Puur! hotspots e-book

Over Puur! uit eten

Op www.puuruiteten.nl vind je de lekkerste hotspots in Nederland en op reis. Puur! uit eten bij restaurants met groenten in de hoofdrol, biologisch, uit de streek, duurzaam, fairtrade én vooral lekker. Kies jouw favoriet restaurant of andere Puur! hotspot.

Ook voor cateraars, kookworkshops en winkels die Puur! eten en drinken serveren en verkopen. Overnachten in een bijzonder hotel met een heerlijk ontbijt met biologische en streekproducten? Bij de logeeradressen is het Puur! genieten in een mooie omgeving.

Puur! vegan recepten e-book

Vegan recepten e-book Puur! uit eten

Vorig jaar lanceerde Puur! uit eten het Puur! vegan recepten e-book. Met zo’n 30 heerlijke plantaardige recepten van de Puur! chefs. Deze gerechten zijn extra lekker: voor mens, dier en milieu.

Puur! vegan recepten e-book tiramisu cafe intencion

Download jouw gratis Puur! vegan recepten e-book:

http://eepurl.com/gbhGmb

Handige links:

Volg je @puuruiteten al op Facebook, Twitter en Instagram?

Reacties