Biologische markten

Nieuws
Naar item

Een biologische markt wordt in de meeste steden elke week gehouden. Vaak gelijktijdig met de gewone markt. In een van de rijen met marktkramen vind je enkele stands die biologische streekproducten verkopen. Denk aan biologisch fruit, groenten, brood, kaas, zuivel en vlees. En soms ook noten, granen, gedroogd fruit en nog veel meer gezond en duurzaam lekkers. Puur! uit eten maakte voor jou een overzicht van alle boerenmarkten in Nederland.

Biologische markten Amsterdam

Pure Markt in Amsterdam

Pure Markt Amsterdam biologische markten boerenmarkt

De Pure Markt is een reizende zondagsmarkt. Je vindt de Pure Markt op drie vaste, groene, autovrije locaties in Amsterdam:  Amstelpark, Amsterdamse Bos en Park Frankendael – waar je ook Puur! restaurant Merkelbach vindt. En incidenteel in een bijzondere winkelstraat, bijvoorbeeld in  Hilversum.

Boerenmarkten in Nederland

Biologische markt boerenmarkt

Verspreid in het land worden nog veel meer boerenmarkten georganiseerd. Ook zijn er markten die in de lente en de zomer bijvoorbeeld één keer in de maand worden gehouden met een mix van food en non-food, zoals de Sonsbeekmarkt in Arnhem.

Biologische markt boerenmarkt

Check alle boerenmarkten van Nederland op een rijtje!

Hotspots in Rotterdam waar je puur eet

Rotterdam biologische restaurants hotspots

12x hotspots in Rotterdam: puur, lokaal en lekker uit eten!

Biologische catering

Puur-e catering biologisch Ede

Puur! cateraars werken met de lekkerste ingrediënten uit de streek, biologisch, duurzaam, met groenten in de hoofdrol. Catering op locatie, een pop-up restaurant, van borrelhap tot themabuffet, een diner of een evenement. Hier kun je uitstekend terecht voor biologische catering.

Lekkere vegan soep recepten

vegan maissoep met kokos

Welk plantaardig soep recept is jouw favoriet? Kleurrijk met maïs, romige bloemkool of pittig Aziatisch?

Reacties