3x biologische catering

Nieuws
Naar item

Puur! cateraars die werken met de lekkerste ingrediënten uit de streek, biologisch, duurzaam, met groenten in de hoofdrol. Catering op locatie, een pop-up restaurant, van borrelhap tot themabuffet, een diner of een evenement. Hier kun je uitstekend terecht voor biologische catering.

3x biologische catering

1. Peter Pan in Amsterdam

Peter Pan catering Amsterdam biologische catering

Peter Pan Catering verzorgt catering op locatie en kookworkshops in haar eigen pand in Amsterdam-West. Bijvoorbeeld bij de biologisch-dynamische boerderij de Stadshoeve in Amsterdam, waar Puur! uit eten een fotoreportage maakte.

2. Puur-e in Ede

Puur-e catering cateraar Ede Bennekom Gelderland biologisch streek duurzaam

Puur-e maakt met haar streekcatering van elk feest iets bijzonders met de lekkerste producten en gerechten uit je eigen streek. Van borrelhap tot themabuffet of twaalf gangen amuse-diner. Niks is te gek.

3. GreenTwist in Eindhoven

GreenTwist catering iris heuer biologisch eindhoven

GreenTwist catering in Eindhoven verzorgt lunchbuffetten, culinaire (walking) dinners, evenementen en weekendretraites. Initiatiefnemer Iris Heuer gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit. Bij voorkeur biologisch en lokaal.

Biologische restaurants in Utrecht

Veldkeuken Bunnik

8x biologisch restaurant Utrecht >>

Vegetarische restaurants

Marion Pluimes Restaurant LOFF Breda

8x vegan en vegetarisch restaurant >>

Alle Puur! hotspots in Nederland: restaurants, cateraars, kookworkshops, overnachtingen, winkels, boerenmarkten, webshops en leveranciers.

Heb of ken jij een Puur! hotspot die nog niet op deze site te vinden is? Meld je bedrijf aan of stuur een tip!

Reacties