9x biologisch restaurant Utrecht

Nieuws
Naar item

Waar eet je biologisch in Utrecht? Lees 9x biologisch restaurant Utrecht. Dan weet je waar je lekker, biologisch eet in de horeca. Met groenten in de hoofdrol, uit de streek. En fairtrade producten als de ingrediënten van ver komen. Hier moet je volgens Puur! uit eten zijn in Utrecht. In de stad én de provincie Utrecht, dus ook in Amersfoort, Bunnik en Houten.

9x biologisch restaurant Utrecht

1. De Keuken van Gastmaal in Utrecht

De Keuken van Gastmaal Utrecht

Groente komt zoveel mogelijk uit de omgeving van kleinschalige, biologische bedrijven in Utrecht. Wat is er nog meer Puur! en biologisch bij De Keuken van Gastmaal in de Biltstraat? Vlees, zuivel, eieren, boter, brood, sappen, wijn. O ja, er is ook eerlijke, fairtrade koffie.

2. Gastmaal Café in Utrecht

Gastmaal Café Utrecht traiteur biologisch eten uit puur traiteur witte vrouwen

De Keuken van Gastmaal heeft in de witte vrouwenbuurt een heerlijk wijncafé. Je vindt er eerlijk eten en natuurlijke wijnen. Open voor lunch en diner. Met een fijn terras en een huistraiteur aan de overkant. Dat is Gastmaal Café.

3. Wilde Wortels in Utrecht

Wilde Wortels Utrecht biologische catering

Wilde Wortels verzorgt biologische catering in Utrecht. Voor allerlei gelegenheden, zoals (dagelijkse) lunches, diners, evenementen en trainingsdagen. Wilde Wortels gebruikt hiervoor uitsluitend seizoensgebonden en biologische(-dynamische) producten van boeren uit de regio.

4. Jasmijn en ik in Utrecht

Jasmijn en ik Utrecht

Dat een Aziatisch restaurant ook prima aandacht kan geven aan biologisch eten, bewijst restaurant Jasmijn en ik. Biologisch en pure smaken. Goede smaakmakers, dus zonder ve-tsin en andere versterkers. Met een ruime keuze aan vegetarisch en veganistisch.

5. Landgoedkeuken in Utrecht

Landgoedkeuken Mariënwaerdt Utrecht biologisch restaurant winkel

Lekkere biologische delicatessen van Heerlijkheid Mariënwaerdt koop je nu ook in het centrum van Utrecht. De Landgoedkeuken is een winkel en restaurant ineen. Alles is 100% puur én vooral h’eerlijk! Open voor ontbijt, koffie of thee met huisgemaakte taart, lunch en borrel.

6. Werkspoor Café De Leckere in Utrecht

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Werkspoor Café De Leckere is het nieuwe proeflokaal van brouwerij De Leckere in Utrecht. De bieren van De Leckere ken je waarschijnlijk wel. Nu is er ook een heerlijke plek naast de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg om deze biologische bieren te proeven. En niet alleen dat, ook voor een pure lunch of diner ben je welkom. Alles is ook nog eens 100% biologisch.

7. Bindicafe in Amersfoort

Bindicafe Amersfoort vegan restaurant

Lekker plantaardig Puur! uit eten doe je bij deze yogastudio én vegan restaurant in Amersfoort. Hoe fijn is het om een yogales of workshop te volgen bij Bindi en daarna te blijven eten in huiskamerrestaurant Bindicafe? Alles is veganistisch en veel is ook nog eens biologisch. Afhalen kan ook. Open voor lunch en diner.

8. de Veldkeuken in Bunnik

de Veldkeuken bunnik biologisch restaurant utrecht

De Veldkeuken in Bunnik is een 100% biologisch restaurant en bakkerij. Werkelijk álles is hier biologisch. En ook nog eens zoveel mogelijk uit de buurt. Heerlijk brood, jam, chutney en meer lekkers zijn te koop. Zo geniet je thuis na van je uitstapje naar Landgoed Amelisweerd.

9. Eetatelier in Houten

Eetatelier Houten biologisch restaurant utrecht

Eetatelier Houten is een bijzondere plek. Niet alleen is het eten voor een groot deel biologisch. Ook aan het sociale aspect is gedacht. Zo werkt een team van begeleiders, horecapersoneel en medewerkers met een beperking samen. Het resultaat? Een heerlijk avondje uit!

Tips zijn welkom

Heb of ken je een Puur! restaurant of cateraar in Utrecht dat hier niet mag ontbreken? Laat je reactie onderaan dit bericht achter. Of stuur een tip.

Biologische restaurants in Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam veggie gerecht biologisch puur uit eten vegetarisch

Op zoek naar ‘n biologisch restaurant in Amsterdam? >>

Alle Puur! uit eten hotspots in Nederland: restaurants, kookworkshops, hotels, winkels, cateraars, leveranciers en meer! Tip: Uitgebreid zoeken kan met het loepje rechtsboven.

Reacties (3)

  • 20 februari 2020, 19:33

    Wieteke Breuren: “Van Rossum Woerden is ook biologisch en heeft eigen voedselbossen/pluktuin/biologisch vlees en eigen slagerij.”

  • 3 april 2017, 20:37

    Esther: “Brouwerij Oproer in Utrecht Zuilen. In deze brouwerij zit ook een vegan restaurant, heel gezellig ook.”

  • 23 maart 2017, 20:06

    Elisa: “Restaurant Groenland in Driebergen”