6x biologische winkel

Nieuws
Naar item

Van een landgoedwinkel waar ze zelfgemaakte producten van het eigen land verkopen tot een biologische bakkerij in hartje stad. En van een biologische moestuinwinkel met groenten uit de streek tot huisgemaakte delicatessen die je in een streekwinkel koopt. Misschien is een van deze biologische winkels wel bij jou in de buurt? Dit zijn de Puur! uit eten winkel tips met lékker biologisch eten, drinken en streekproducten.

6x biologische winkel

1. Landgoedwinkel Mariënwaerdt in Beesd

Landgoedwinkel Mariënwaerdt

Biologische producten van Heerlijkheid Mariënwaerdt koop je in hun Landgoedwinkel. Jam, chutney, sauzen, geleien, honing en biologische kaas.

2. Lekker Brood in Den Haag

biologische winkel lekker brood den haag

Biologische bakkerij Lekker Brood vind je in de Piet Heinstraat in Den Haag. Uiteraard vind je hier lekker biologisch brood. Ook een aanrader voor je lunch to-go.

3. Eyserhalte in Eys

Eyserhalte Eys

In het Zuid-Limburgse Eys weten ze wat bourgondisch genieten is. Lekkere delicatessen, wijnen en bieren vind je in deze ambachtelijke ‘delicatessenfabriek’. Alles wat de Eyserhalte verkoopt, komt zoveel mogelijk uit de streek: uit Limburg of net over de grens. Want wat vlakbij over de grens uit België en Duitsland komt, dat zijn hier ook streekproducten.

4. A Taste Affair in Geleen

A Taste Affair

Ambachtelijk gebrouwen bier, natuurlijke en biologische wijn. Ze zijn allemaal te koop bij de winkel van A Taste Affair in Geleen. Voor jezelf of als feestelijk cadeau.

5. Op Hodenpijl in Schipluiden

Op Hodenpijl Schipluiden

Groenten en fruit uit de eigen moestuin van Op Hodenpijl in Schipluiden koop je in de aangrenzende winkel, net voordat je het gelijknamige restaurant binnenloopt. Ook verkoop van biologische streekproducten uit Midden-Delfland.

6. De Bourgondische Hoeve in Siebengewald

Bourgondische Hoeve Siebengewald

Anneliese Vonk verkoopt haar huisgemaakte delicatessen in haar streekwinkel van De Bourgondische Hoeve in het Noord-Limburgse Siebengewald. In het voorjaar koop je hier je biologische moestuinplantjes, kruiden en bloemen voor je eigen tuin.

Biologische markt

Check ook: Handig lijstje met biologische markten met biologisch eten en streekproducten in Nederland >>

Biologische kookworkshops

De Groene Kookacademie vegetarische kookworkshops

Zelf lekker biologisch leren koken? Check deze biologische kookworkshops! >>

Alle Puur! hotspots: restaurants, cateraars, kookworkshops, winkels, boerenmarkten, leveranciers en méér.

Reacties