3x biologische kookworkshop

Nieuws
Naar item

Zelf lekker Puur! leren koken tijdens een biologische kookworkshop met ingrediënten uit de streek, die biologisch, duurzaam, gezond en vooral lekker zijn? Met diverse thema’s zoals vegetarisch, glutenvrij, vergeten groenten, kruiden of buiten koken!

3x biologische kookworkshop

1. De Groene Kookacademie in Amersfoort

De Groene Kookacademie vegetarische kookworkshop

Niet alleen zijn alle ingrediënten bij de kookworkshops 100% biologisch, je kookt ook nog eens helemaal vegetarisch. De Groene Kookacademie organiseert opleidingen en cursussen waarbij je werkt met natuurlijke, volwaardige biologische producten.

2. Peter Pan Kookstudio in Amsterdam

Peter Pan catering Amsterdam biologische kookworkshop

Op de website van Peter Pan Kookstudio vind je kookworkshops op open inschrijving. Kookworkshops hebben wisselende thema’s. Bijvoorbeeld een vegetarische kookworkshop of geïnspireerd op de beroemde chef Yotam Ottolenghi. Er is plek voor 16 tot 42 personen in de kookstudio van Peter Pan in Amsterdam-West.

3. BlossoM events in Apeldoorn

Buitenkookfeest BlossoM events kookworkshop apeldoorn biologisch lokaal lekker eten biologische kookworkshop

BlossoM events kookt uitsluitend met biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en zoveel mogelijk lokale producten. De kookworkshops zijn ook uitstekend geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen.

Biologische catering

Puur-e catering cateraar Ede Bennekom Gelderland biologisch streek duurzaam

3x biologische catering >>

Biologische winkels

Landgoedwinkel Mariënwaerdt biologische winkel jam

Van een landgoedwinkel waar ze zelfgemaakte producten van het eigen land verkopen tot een biologische bakkerij in hartje stad. Check deze biologische winkels! >>

Biologische restaurants

biologisch restaurant Op Hodenpijl Schipluiden

Alle biologische restaurants in Nederland >>

Reacties (2)

  • 4 december 2019, 10:14

    Jeannette van Mullem: “Wat leuk, Dominique. Je bericht heb ik doorgestuurd naar Peter Pan.”

  • 4 december 2019, 09:48

    Dominique Schmidt linders: “Beste Peterpan, Ik wil heel graag met mijn vriend een kook workshop volgen in Amsterdam of Amersfoort. Wat zijn de eerst beschikbare datums ? Hoop snel van jullie te horen. Groetjes Dominique”