6x biologische kookworkshop

Nieuws
Naar item

Zelf lekker Puur! leren koken tijdens een biologische kookworkshop met ingrediënten uit de streek, die biologisch, duurzaam, gezond en vooral lekker zijn? Met diverse thema’s zoals vegetarisch, glutenvrij, vergeten groenten, kruiden of buiten koken!

6x biologische kookworkshop

1. De Groene Kookacademie in Amersfoort

De Groene Kookacademie vegetarische kookworkshop

Niet alleen zijn alle ingrediënten bij de kookworkshops 100% biologisch, je kookt ook nog eens helemaal vegetarisch. De Groene Kookacademie organiseert opleidingen en cursussen waarbij je werkt met natuurlijke, volwaardige biologische producten.

2. Peter Pan Kookstudio in Amsterdam

Peter Pan catering Amsterdam biologische kookworkshop

Op de website van Peter Pan Kookstudio vind je kookworkshops op open inschrijving. Kookworkshops hebben wisselende thema’s. Bijvoorbeeld een vegetarische kookworkshop of geïnspireerd op de beroemde chef Yotam Ottolenghi. Er is plek voor 16 tot 42 personen in de kookstudio van Peter Pan in Amsterdam-Noord.

3. BlossoM events in Apeldoorn

Buitenkookfeest BlossoM events kookworkshop apeldoorn biologisch lokaal lekker eten biologische kookworkshop

BlossoM events kookt uitsluitend met biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en zoveel mogelijk lokale producten. De kookworkshops zijn ook uitstekend geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen.

4. Kookstudio 56 in Arnhem

Dining 56 Arnhem kookworkshop Arnhem

Dining 56 aan de Arnhemse Rijnkade heeft naast een restaurant ook een eigen kookstudio. Bij kookstudio 56 volg je kookworkshops waarbij je onder deskundige begeleiding pure culinaire creaties bereidt. Gedeeltelijk met biologische producten. De workshops zijn eventueel te combineren met wijnproeverijen.

5. GreenTwist in Eindhoven

Greentwist kookstudio andersom

Iris Heuer van GreenTwist Health & Cooking verzorgt biologische diners en borrels op locatie. Ook kun je bij haar terecht voor kookworkshops met als thema gezonde voeding.

6. Driekant workshops in Zutphen

Driekant Brood & Koffie Zutphen workshops patisserie brood bakken kookworkshops

Zelf brood leren bakken? Dat kan bij de biologische kookworkshops van bakkerij Driekant in Zutphen. Onder begeleiding van een professionele bakker ga je zelf aan de slag met het deeg en leer je alles over de ingrediënten die je gebruikt. Voor volwassenen én kinderen.

Biologische catering

Puur-e catering cateraar Ede Bennekom Gelderland biologisch streek duurzaam

3x biologische catering >>

Biologische winkels

Landgoedwinkel Marienwaerdt biologische winkel

Van een landgoedwinkel waar ze zelfgemaakte producten van het eigen land verkopen tot een biologische bakkerij in hartje stad. Check deze biologische winkels! >>

Biologische restaurants

biologisch restaurant Op Hodenpijl Schipluiden

Alle biologische restaurants in Nederland >>

Reacties