3x alcoholvrije drankjes

Nieuws
Naar item

Alcoholvrije drankjes zijn hip! En niet alleen dat, alcoholvrij drinken is gezonder. Wil jij na #DryJanuary ook vaker een drankje met alcohol laten staan? Dan heb ik 3x lekkere tips voor je. Check deze alcoholvrije drankjes. Fijn om mee te variëren als je eens wat anders wilt drinken dan water of kruidenthee.

3x alcoholvrije drankjes

1. IJsthee zonder suiker

alcoholvrije drankjes recepten ijsthee

IJsthee zelf maken? Dat is heel gemakkelijk! Deze biologische, groene ijsthee zonder suiker zoet je met ahornsiroop. Het recept is van Puur! hotspot Bhalu in Nijmegen.

2. Sap van rode biet, wortel, appel en gember

Sap van rode biet maken bietensap recept

Sap van rode biet maken is heel simpel! Dit recept is extra gezond met wortel, appel en gember. Deze Red Thunder staat op de kaart van Golden Temple restaurant in Amsterdam.

3. Mocktail groene mojito

Mocktail recept zelf maken alcoholvrij aperitief

Dit is jouw verfrissend en gezond drankje zonder alcohol! Zelf een lekkere mocktail maken is heel simpel. Ekoland deelt haar alcoholvrije recept met biologisch sap en biologische rietsuiker. Proost met deze groene mojito!

Detox water recepten

In het boek Detox water vind je 30 recepten voor gezonde drankjes op basis van water. Alle drankjes zijn gemakkelijk zelf te maken. Aan het water voeg je fruit, groente en kruiden toe, je plaatst de glazen fles liefst een nacht in de koelkast en de volgende ochtend is je gezonde drankje klaar.

Detox water direct bestellen!

Supersmoothies en sapjes

Supersmoothies en sapjes deelt 200 recepten voor elk moment van de dag. De recepten in dit boek zijn makkelijk te maken en supergezond. Zo krijg je eenvoudig je dagelijkse portie groenten en fruit binnen. Per drankje zie je in een oogopslag waarom het gezond voor je is. De recepten zijn gemakkelijk aan te passen op een veganistische levensstijl.

Bestel Supersmoothies en sapjes hier!

3x lekker fruit op de BBQ

Watermeloen fruit op de BBQ veggipedia barbecue tips recepten

Op zoek naar fruit op de BBQ tips? De zomer is de tijd om de barbecue weer tevoorschijn te halen! Een lekker dessert mag op een zomerse avond natuurlijk niet ontbreken.

Wist je dat alle Puur! uit eten recepten vegetarisch of vegan zijn?

Reacties