Golden Temple, vegetarisch restaurant Amsterdam

Restaurant
Naar item
Kortingsactie! Restaurant Golden Temple in Amsterdam
Restaurant Golden Temple in Amsterdam heeft een lekkere actie voor jou! Vermeld 'Puur! uit eten' en je ontvangt een gratis dessert naar keuze bij je diner.
Print kortingsbon »

Een lekker spiritueel sprookjesbos! Dat is een toepasselijke omschrijving van de Golden Temple, vegetarisch restaurant in Amsterdam.

Vegetarisch restaurant Amsterdam

Vegetarisch restaurant Golden Temple Amsterdam

In de sfeervolle Utrechtsestraat vind je het oudste vegetarische restaurant van Nederland, dat al meer dan 40 jaar bijna dagelijks geopend is. Je eet hier kleurrijke, smakelijke en gezonde gerechten zonder vlees of vis. Maar liefst 70% van de gerechten is ‘vegan’ en een groot gedeelte is glutenvrij, wat met ‘V’ en ‘GV’ eenvoudig is te vinden op de kaart.

Wereldkeuken

Vegetarisch restaurant Golden Temple Amsterdam

Op de menukaart vind je wereldse maaltijdsalades, zoals een overheerlijke Indonesische tempeh-salade, die écht lekker knapperig en krokant is bereid. Ook zijn er heerlijke curry’s, Indiase thali, Iraanse quinoa, en Italiaanse pizza van dichterbij.

Vegetarisch restaurant Golden Temple

Ook het keukenteam is internationaal, met chef Arben uit Servië, Guillermo uit Mexico, Denchai uit Thailand en Patricia in de bediening uit Spanje. Kleurrijke schilderingen aan de muur weerspiegelen de spirituele levensvisie.

Vegetarisch restaurant Golden Temple

De Golden Temple kent een groot aantal vaste gasten. Ze komen terug voor de uitstekende kwaliteit van het eten dat bereid is volgens de uitgangspunten van de Kundalini-yoga. Én voor de exotische (reis)beleving, waardoor je het gevoel hebt dat je even helemaal ergens anders bent.

Vegetarisch restaurant Golden Temple Amsterdam

Groepen tot 30 personen kunnen op de bovenverdieping van het restaurant terecht voor lunch of diner. Golden Temple verzorgt de vegetarische catering op diverse (yoga)festivals en in opdracht van particulieren en organisaties.

Vegetarisch restaurant Golden Temple Amsterdam

Openingstijden Restaurant Golden Temple in Amsterdam

diner: dagelijks 17:00 tot 21:30 uur

Lees ook:

Duurzame producten

vegetarisch, 70% vegan, biologisch: groenten 70%, zuivel, eieren, boter, kaas, brood 50%, sappen, thee, wijn, raw cacao, koffie is biologisch en fairtrade, groene stroom, CO2-compensatie, eco schoonmaakmiddelen

Adresgegevens

Adres
Utrechtsestraat 126
1017 VT Amsterdam

Telefoon
020 626 85 60

Website
restaurantgoldentemple.com

Specificaties

biologisch, catering, diner, fairtrade, glutenvrij, hondvriendelijk, kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk, streekproducten, veganistisch, vegetarisch
Reacties