BlossoM events Apeldoorn

Kookworkshop
Naar item

In de kookworkshop Groente-geheimen van BlossoM events ontdek je dat elke biologische groente op een verrassende, snelle en smakelijke manier is te bereiden. Pastinaak, postelein of pompoen? Vast wel eens van gehoord, maar hoe maak je het klaar? Tijdens de kookworkshop maak je twee verschillende groentegerechten klaar. Na afloop ga je samen uitgebreid proeven en genieten van een (h)eerlijk zelfgemaakt driegangen menu.

Buitenkookfeest BlossoM events kookworkshop apeldoorn biologisch lokaal lekker eten

Biologisch volgens het seizoen

Ieder jaargetijde brengt een nieuwe workshop met zich mee met uitsluitend biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en lokale producten. Ontdek met deze kookworkshop Groente-geheimen alles over pure smaak, de kracht van eenvoud, vergeten groenten en streekproducten.

Buitenkookfeest BlossoM events kookworkshop apeldoorn biologisch lokaal lekker eten

BlossoM events kookworkshop als teambuilding activiteit

De kookworkshops zijn geschikt als teambuilding activiteit voor bedrijven en groepen. Koken is samenwerken en ontdekken, proeven en ervaren, genieten en inspiratie opdoen.

Er wordt gekookt in een schitterende kookstudio in Apeldoorn, een boerenkeuken in Wely, en ook bij jou op locatie. BlossoM zorgt ook voor biologische seizoenscatering.

Nóg meer biologische kookworkshops >>

Buitenkoken voor bedrijven en groepen

Het buitenkoken blijkt een populaire activiteit te zijn voor bedrijven en groepen. Doordat er zoveel vraag is naar deze buitenkookworkshops is er een aparte website. Ga daarvoor naar buitenkookfeest.nl.

Duurzame producten

uitsluitend biologische seizoensgroenten, verse kruiden uit eigen kruidentuin en zoveel mogelijk lokale producten, biologisch vlees, groente 90%, zuivel, eieren, boter en kaas 75%, wijn en sappen 80%, overigen 60% biologisch, duurzame vis, bij catering gebruik van tweedehands servies of disposable materiaal

Adresgegevens

Adres
Apeldoorn

Telefoon
06 55 83 45 34

Website
blossomevents.nl

Specificaties

biologisch, catering, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, groene stroom, high tea, picknick, streekproducten, vegetarisch
Reacties