Brouwerij De Leckere Utrecht

Leverancier
Naar item

De Leckere bier biologisch brouwerij de meern horeca

Bij Brouwerij De Leckere genieten ze van het leven. In hun moderne brouwerij brouwen zij, sinds 1997, met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral leckere bieren. Biologisch bier met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter.

De Leckere bier brouwerij biologisch horeca

De Leckere brouwt tien speciaalbieren, twee seizoenbieren en een pilsener. Ook brengen zij jaarlijks enkele limited edition speciaalbieren op de markt.

De Leckere bier brouwerij de meern biologisch horeca

De nieuwe De Leckere bierbrouwerij is aardgasvrij en produceert volledig electrisch. Het dak ligt vol met 900 zonnepanelen. En niet alleen dat, de LED-verlichting schakelt vanzelf uit als de zon schijnt. Koude en warmte worden hergebruikt.

Werkspoor Café De Leckere in Utrecht

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Werkspoor Café De Leckere is het nieuwe proeflokaal van brouwerij De Leckere in Utrecht. Nu is er ook een heerlijke plek naast de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg om de leckere biologische bieren te proeven. Ook voor een pure lunch of diner ben je welkom. 100% biologisch.

Duurzame producten

Alle bieren van De Leckere zijn uitsluitend 100% biologisch. De nieuwe brouwerij werkt volledig electrisch en heeft zonnepanelen op het dak.

Adresgegevens

Adres
Schaverijstraat 15
3534 AS Utrecht

Telefoon
030 231 23 43

Website
deleckere.nl
Reacties