Brouwerij De Leckere Utrecht

Leverancier
Naar item

Brouwerij De Leckere in Utrecht

Brouwerij De Leckere is in 1997 opgericht door vrienden met een passie voor smaakvol bier, gebrouwen met respect voor mens en natuur.

De Leckere bier biologisch

Inmiddels is De Leckere uitgegroeid tot een hypermoderne brouwerij, die zonder het gebruik van aardgas heerlijke bieren brouwt. Op de nieuwe locatie in de Werkspoorfabriek zorgen ruim 900 zonnepanelen voor voldoende elektriciteit om als één van de weinigen in Europa volledig elektrisch te brouwen.

Biologisch bier en duurzame brouwerij

Brouwerij De Leckere biologisch bier

Daarnaast zijn alle bieren gebrouwen met uitsluitend biologische ingrediënten. De brouwerij onderneemt ook andere duurzame maatregelen, zoals het hergebruiken van warmte en kou in het brouwproces en het afkoelen van het bier met het restproduct bietensap in plaats van het chemische glycol.

Brouwerij De Leckere Utrecht duurzaam biologisch bier

De bewuste brouwer maakt grote stappen in zijn ambitie om heel Nederland van bewust gebrouwen, biologisch en vooral lecker bier te voorzien.

Werkspoor Café De Leckere in Utrecht

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Werkspoor Café De Leckere is het nieuwe proeflokaal van brouwerij De Leckere in Utrecht. Nu is er ook een heerlijke plek naast de Werkspoorkathedraal om de leckere biologische bieren te proeven. Ook voor een pure lunch of diner ben je welkom. 100% biologisch.

Duurzame producten

Alle bieren van De Leckere zijn uitsluitend 100% biologisch. De nieuwe brouwerij werkt volledig electrisch en heeft zonnepanelen op het dak.

Adresgegevens

Adres
Schaverijstraat 15
3534 AS Utrecht

Telefoon
030 231 23 43

Website
deleckere.nl
Reacties