Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Restaurant
Naar item

Werkspoor Café De Leckere is het nieuwe proeflokaal van brouwerij De Leckere in Utrecht. De bieren van De Leckere ken je waarschijnlijk wel. Nu is er ook een heerlijke plek naast de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg om deze biologische bieren te proeven. En niet alleen dat, ook voor een pure lunch of diner ben je welkom. Alles is ook nog eens 100% biologisch.

Filmpje Werkspoor Café in één minuut

Bekijk het filmpje van Puur! uit eten bij Werkspoor Café De Leckere in één minuut.

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant bier

Menu Werkspoor Café De Leckere

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant puur uit eten

Wat staat er op het menu? Borrelplanken met diverse soorten kaas en charcuterie. Voor de lunch zijn er lunchplanken naar keuze. Naar wens geserveerd met bierborstelbrood uit de eigen bakkerij van Odenwald Organic. De worsten worden speciaal voor het proeflokaal bereid door Utrechtse biologische slager Gerrit Takke. Daarbij drink je een De Leckere bier van de tap, een glas biologische wijn, een cocktail of een Naturfrisk drankje. Elke maand is één tapkraan gereserveerd voor een gastbrouwer.

Ook volop vegetarisch en vegan eten

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant puur uit eten vegetarisch

Liever geen vlees? Ook voor vegetariërs is er volop keuze. Soep en salade zijn altijd vegetarisch. Wat denk je van een kaasfondue met diverse soorten kaas in Paulusbier, geserveerd met rauwe groenten? Diverse side-gerechten, zoals in de winter een stamppotje en een bonenpotje, zijn ook vega. Pssst… ook leckere vega bitterballen als borrelhap!

Werkspoor Café De Leckere Utrecht

Chef Jeffrey de Vries verrast ons met een lecker ‘Utregs’ groentetuintje! Met heerlijke bietjes, wortel, aardpeer, dadels en balsamico. Met daarbij een Gulden Craen blond bier.

Terras aan het water

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant puur uit eten terras aan het water

We verheugen ons nu al op mooi weer want hoe lekker is een zonnig terras aan het water met daarbij heerlijke drankjes en hapjes?

Locatie voor groepen

Werkspoor Café De Leckere Utrecht biologisch restaurant puur uit eten

De bovenverdieping biedt ruimte aan groepen tot 80 personen. Een fijne plek voor een vergadering of bedrijfspresentatie waarbij alle techniek aanwezig is. Na afloop geniet je van lekker biologisch eten en drinken. Ook voor een feestje, bedrijfsborrel of BBQ is Werkspoor Café de ideale plek voor tot wel 200 personen.

Eric Odenwald eigenaar Werkspoor Café Utrecht

Proficiat met je nieuwe Utrechtse hotspot, Eric Odenwald. Puur, Puurder, Puurst? Jouw proeflokaal Werkspoor Café is zeker het Puurst!

Lees ook: 8x biologisch restaurant Utrecht

Openingstijden Werkspoor Café De Leckere

ma en di: vanaf 11:30 uur
wo t/m vr: vanaf 10:30 uur
za en zo: vanaf 14:30 uur

Wil je zeker zijn van je plek? Reserveer gemakkelijk via de website.

© Tekst en fotografie: Jeannette van Mullem, Puur! uit eten

Duurzame producten

Alles is biologisch, duurzame vis, EARTH Coffee, biologisch afbreekbare disposables, ecologische schoonmaakproducten, FSC-hout, personeel draagt schorten van biologisch materiaal.

Adresgegevens

Adres
Tractieweg 43
3534 AP Utrecht

Telefoon
085 273 34 55

Website
https://werkspoorcafe.nl
Reacties (2)

  • 24 oktober 2019, 09:51

    Jeannette van Mullem: “Hoi Luca, je aanvraag heb ik doorgestuurd naar Werkspoor Café De Leckere, een heel leuke en leckere plek! Alvast veel plezier met jullie kerstdiner.”

  • 24 oktober 2019, 09:36

    Luca de Jong: “Hi, Wij willen met het kantoor op 20 december een kerst diner gaan organiseren. de vraag of dit eventueel bij jullie mogelijk is. Het gaat om ±50 man. Graag horen wij de eventuele mogelijkheden en prijzen. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto”