Het Paradijs Enschede

Restaurant
Naar item

De droom van een kunstenaar is gerealiseerd: een aards paradijs waar duurzaamheid de basis vormt voor een harmonieuze sfeer. Het Paradijs biedt een unieke, sfeervolle en inspirerende omgeving voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes. Voor gezelschappen tot 100 personen.

Biologisch en vegetarisch restaurant in Enschede

In de vegetarische keuken van het Paradijs wordt vooral gebruik gemaakt van biologische en fairtrade producten. Hiermee worden met liefde, creativiteit en ervaring smaakvolle en gevarieerde gerechten bereid. Menig gast ontgaat dat er geen vlees wordt gebruikt!

IMG_3461

Kunstzinnige bouwsels, een mozaiekvloer glas-in-lood ramen, watervalletjes, fraaie beelden en een weelderige plantengroei vormen het buitengewoon mooie decor van Het Paradijs. Zo smaakt je gerecht wel heel lekker! Het personeel is deskundig en gastvrij. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed te noemen.

Het Paradijs Enschede

Openingstijden Het Paradijs in Enschede

wo en do: 17:00 – 22:00 uur
vr t/m zo: 12:00 – 22:00 uur

Lees ook: 9x vegetarische restaurants >>

Duurzame producten

vegetarisch, biologisch: groente 60%, zuivel, eieren en boter 75%, sappen, biologisch en fairtrade: koffie, thee, wijn en fairtrade chocolade

Adresgegevens

Adres
Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede

Telefoon
053 436 79 19

Website
hetparadijs.com

Specificaties

biologisch, catering, diner, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, high tea, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties