Het Paradijs Enschede

Restaurant
Naar item

Restaurant Het Paradijs in Enschede staat voor passie, creativiteit en duurzaamheid. Dat merk je aan de verrassende inrichting met veel hergebruikt- en restmateriaal. En vooral door de vanzelfsprekende keus voor kwaliteit. 

Biologisch en vegetarisch restaurant in Enschede

Het Paradijs Enschede biologisch vegetarisch restaurant

Met liefde en veel ervaring maakt het team van Het Paradijs alles in de eigen vegetarische keuken, met zoveel mogelijk biologische en fairtrade producten. Zo krijg je hier goed en heerlijk eten.

Het Paradijs Enschede biologisch vegetarisch restaurant

Het Paradijs biedt jou ook een unieke en sfeervolle locatie voor feesten, recepties, lunches, high tea en etentjes voor gezelschappen tot 100 personen. In overleg is er veel mogelijk. Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? Het Paradijs is sinds 2008 een officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede.

Openingstijden Het Paradijs in Enschede

wo t/m vr: 17:00 – 22:00 uur
za en zo: 12:00 – 22:00 uur

Lees ook: 9x vegetarische restaurants >>

Duurzame producten

vegetarisch, biologisch: groente 60%, zuivel, eieren en boter 75%, sappen, biologisch en fairtrade: koffie, thee, wijn en fairtrade chocolade

Adresgegevens

Adres
Nicolaas Beetsstraat 48
7514 CW Enschede

Telefoon
053 436 79 19

Website
hetparadijs.com

Specificaties

biologisch, catering, diner, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, high tea, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties