Groot Warnsborn Arnhem

Restaurant
Naar item

“Is ’t hier niet prachtig” schreef Anne Frank aan haar oma, toen zij met haar vader in Landgoed Hotel Groot Warnsborn logeerde.

Het Hotel

Het Hotel met Oranjerie liggen ingebed in zorgvuldig aangelegde Engelse terrastuinen en 750 hectare bos. Toch maar 10 minuten van het winkelcentrum van Arnhem en aan de rand van de Veluwe.

De kamers

Geen kamer is hetzelfde in Hotel Groot Warnsborn. Zelfs voor mensen die met grote regelmaat hotels bezoeken, heeft dit 4-sterren hotel een aantal verrassingen in petto.

Restaurant,  lounge en wijnbar

Het restaurant biedt een idyllisch uitzicht op de tuin en de bosrijke omgeving. Kwalitatieve hoogstaande gerechten staan op de kaart met producten uit de directe omgeving. De lounge is een zeer geschikte plek voor een aperitief, kleine gerechten of een kopje koffie bij de open haard of ’s zomers op het terras. Tevens beschikt het hotel over een unieke wijnbar en proeflokaal in de authentieke gewelvenkelder.

Lees ook: 4x biologisch restaurant Arnhem

Openingstijden restaurant Groot Warnsborn

lunch:
ma t/m vr: 12:00 − 14:30 uur

diner:
ma t/m za: 18:00 − 21:00 uur
zo: 17:00 − 20:00 uur

Duurzame producten

biologisch: vlees en groente 40%, zuivel, eieren, boter en kaas 80%, wijn 15%, sappen 20%, duurzame vis 'prima keuze' volgens www.goedevis.nl, koffie biologisch en fairtrade, fairtrade chocolade, cacao, rijst en olijfolie

Adresgegevens

Adres
Bakenbergseweg 277
6816 VP Arnhem

Telefoon
026 445 57 51

Website
grootwarnsborn.nl

Specificaties

biologisch, CO2 compensatie, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, FSC-hout, glutenvrij, groene stroom, hight tea, lunch, ontbijt, overnachten, picknick, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties