Streekwinkel De Bourgondische Hoeve Siebengewald

Winkel
Naar item

Update: De Bourgondische Hoeve is verkocht. Wel gaat Anneliese verder met haar Weckparadijs. Je kunt haar nog steeds tegenkomen op tal van leuke markten waar ze haar lekkers verkoopt. Check meer Puur! uit eten winkels

In Siebengewald, Noord-Limburg, vind je De Bourgondische Hoeve: streekwinkel, logeeradres en restaurant. Streekwinkel Het Weckparadijs is gevuld met allemaal lekkernijen gemaakt van ingrediënten uit eigen moestuin, kas en fruitboomgaard. Ongeveer alles is biologisch en/of streekproduct. Je vindt er o.a. heerlijke gekonfijte vijgen in rode wijn, frambozenazijn, jams, chutney’s, piccalilly, zoetzuren etc. Te veel om op te noemen!

Bourgondische Hoeve Siebengewald

Het assortiment wisselt naar gelang de oogst uit eigen tuin. In het seizoen worden de plantjes (die zelf gezaaid, verspeend en opgekweekt zijn) te koop aangeboden. Het betreft hier groenten-, kruiden-, eetbare bloemen- en bloemenplanten, alles biologisch.

Lunch en high tea

Op donderdag en vrijdag kun je al vanaf 2 personen reserveren voor lunch of high tea. Op andere dagen van de week geldt een minimale groepsgrootte van 15 personen.

Webshop van De Bourgondische Hoeve

Op de website kun je zien wat er te koop is. En ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk naar Siebengewald te komen, je kunt ook shoppen via de webwinkel.

Overnachten in vakantiehuis

Bourgondische Hoeve Siebengewald

Je kunt met maximaal 5 personen overnachten in Vakantiehuis De Paardenstal. Alle info vind je terug op de website.

Openingstijden De Bourgondische Hoeve in Siebengewald

donderdag en vrijdag: 12:00 − 17:00 uur
andere dagen op afspraak

Duurzame producten

bijna alles is biologisch en/of streekproduct

Adresgegevens

Adres
Pannenweg 4
5853 ES Siebengewald

Telefoon
0485 44 16 33

Website
debourgondischehoeve.nl

Specificaties

aan het water, biologisch, duurzame vis, fairtrade, groene stroom, high tea, overnachten, streekproducten, terras
Reacties