GreenTwist catering Eindhoven

Cateraar
Naar item

Biologische catering GreenTwist

GreenTwist catering in Eindhoven verzorgt lunchbuffetten, culinaire (walking) dinners, evenementen en weekendretraites. Initiatiefnemer Iris Heuer gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit, bij voorkeur biologisch en lokaal. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten.

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk. Daarom zijn de producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarden zitten. Want wat je in je mond stopt is ook wat je jouw lijf geeft aan voedingsstoffen. Daarnaast zijn ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven. En moet ook vooral lékker zijn.

Healthy Chef aan Huis

Iris Heuer GreenTwist catering biologisch eindhoven healthy chef aan huis

Heb je een vergadering die tot in de avonduren loopt? Een feest voor familie en vrienden? Of een andere gezellige activiteit waarbij je culinaire ondersteuning kunt gebruiken? Huur GreenTwist in voor een volledig verzorgd diner op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Geniet van een smakelijke avond en laat je door een privé-chef in de watten leggen.

Online kookschool

kookstudio andersom waalre kookworkshop vegetarisch biologisch brabant puur uit eten kookworkshops greentwist iris heuer

Momenteel ontwikkelt GreenTwist een online kookschool, waar je online kooklessen volgt in voeding en gezondheid. De GreenTwist Cooking School biedt diverse programma’s aan, zoals: glutenvrij koken, koolhydraatarm koken en koken met het seizoen.

GreenTwist Eindhoven online kookschool biologisch duurzaam

Deze school is in ontwikkeling, wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg dan de nieuwsbrief van GreenTwist via de website.

Lees ook: biologische catering.

Duurzame producten

streekproducten, biologisch, groenten in de hoofdrol, duurzame vis, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables

Adresgegevens

Adres
Eindhoven

Telefoon
040 30 50 040

Website
greentwist.nl
Reacties