GreenTwist catering Eindhoven

Cateraar
Naar item

Biologische catering GreenTwist

GreenTwist catering in Eindhoven verzorgt lunchbuffetten, culinaire (walking) dinners, evenementen en weekendretraites. Initiatiefnemer Iris Heuer gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit, bij voorkeur biologisch en lokaal. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten.

GreenTwist catering Eindhoven

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk. Daarom zijn de producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarden zitten. Want wat je in je mond stopt is ook wat je jouw lijf geeft aan voedingsstoffen. Daarnaast zijn ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven. En moet ook vooral lékker zijn.

Online kookschool

GreenTwist Cooking is een online kookschool, waar je online kooklessen volgt in voeding en gezondheid. De GreenTwist Cooking School biedt diverse programma’s aan, zoals: glutenvrij koken, koolhydraatarm koken en koken met het seizoen.

Lees ook: biologische catering.

Duurzame producten

streekproducten, biologisch, groenten in de hoofdrol, duurzame vis, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables

Adresgegevens

Adres
Eindhoven

Telefoon
040 30 50 040

Website
greentwist.nl
Reacties