GreenTwist catering Eindhoven

Cateraar
Naar item

Biologische catering

GreenTwist catering in Eindhoven verzorgt zakelijke lunches, pop-up restaurants en culinaire borrels. Initiatiefnemer Iris Heuer gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit, bij voorkeur biologisch en lokaal. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten.

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk. Daarom zijn de producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarden zitten. Want wat je in je mond stopt is ook wat je jouw lijf geeft aan voedingsstoffen. Daarnaast is ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven. En moet ook vooral lékker zijn.

Healthy Chef aan Huis

Iris Heuer GreenTwist catering biologisch eindhoven healthy chef aan huis

Heb je een vergadering die tot in de avonduren loopt? Een feest voor familie en vrienden? Of een andere gezellige activiteit waarbij je culinaire ondersteuning kunt gebruiken? Huur GreenTwist in voor een volledig verzorgd diner op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Iris werkt met de hoogste kwaliteit biologische producten en de smaken uit streek en seizoen. Geniet van een smakelijke avond en laat je door een privé-chef in de watten leggen.

Voorafgaand komt GreenTwist graag langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, de keuken te bekijken en het menu af te stemmen.

Biologische kookworkshops

kookstudio andersom waalre kookworkshop vegetarisch biologisch brabant puur uit eten kookworkshops greentwist iris heuer

GreenTwist Cooking verzorgt biologische kookworkshops over gezond en lekker eten.

Duurzame producten

streekproducten, biologisch, groenten in de hoofdrol, duurzame vis, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables

Adresgegevens

Adres
Eindhoven

Website
greentwist.nl
Reacties