GreenTwist Cooking School Eindhoven

Kookworkshop
Naar item

De gezondste online kookschool van Nederland

Eet jezelf gezond met de online kookcursussen van GreenTwist, zo leer jij in no time heerlijk en gezond koken.

GreenTwist Cooking School Eindhoven kookworkshops

Met de online GreenTwist Cooking School leer jij gezonder koken en eten in verschillende thema’s. De kookschool heeft een aantal online kookcursussen die op eigen tempo te volgen zijn, onder andere koken met het seizoen, koolhydraatarm koken en vegetarisch koken. Via video’s, informatieve pdf’s en heel veel lekkere recepten word jij wegwijs gemaakt in dé gezonde keuken. Daarnaast biedt GreenTwist een programma van online kookworkshops aan, die te vinden zijn op de website.

Gezonde catering op locatie

GreenTwist Cooking biedt diverse mogelijkheden om een gezond diner of buffet te laten verzorgen, op locatie of bij jou thuis. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten. Geniet van een smakelijke avond en laat je door een privéchef in de watten leggen.

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk, daarom zijn de producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarden zitten. Daarnaast zijn ook de smaak en de presentatie belangrijk, want eten is beleven én moet ook vooral lekker zijn. Iris werkt met de hoogste kwaliteit biologische producten en de smaken uit streek en seizoen.

Over Iris: ieder individu vanuit een holistische visie optimaal gezond

Iris Heuer GreenTwist Cooking School Eindhoven

GreenTwist Cooking is een initiatief van Iris Heuer: “Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. GreenTwist is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om ieder individu vanuit een holistische visie en gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.”

Volg je de Facebook-groep Healthy Cooking @Home al?

Op zoek naar een biologische kookworkshop in een andere stad? >>

Biologische catering Eindhoven

GreenTwist verzorgt ook biologische catering in Eindhoven.

Duurzame producten

minimaal 50% van de gerechten is vegetarisch, vrijwel alles is biologisch (groente 90%), duurzame vis, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables, beperkt gebruik van plastic

Adresgegevens

Adres
Eindhoven

Telefoon
040 30 50 040

Website
greentwist.nl

Recepten

Specificaties

biologisch, catering, CO2 compensatie, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, glutenvrij, groene stroom, high tea, kindvriendelijk, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties