Gefrituurd gepocheerd ei, zwarte quinoa, pompoen Groot Warnsborn

Hoofdgerechten
Naar item

Gefrituurd gepocheerd ei van Groot Warnsborn in Arnhem

Ingrediënten

  • 4 gepocheerde eieren
  • 400 g zwarte quinoa
  • 400 g flespompoen in brunoise
  • groentebouillon
  • 2 eidooiers
  • 100 ml castric
  • 250 g geitenboter
  • half bosje geplukte dragon
  • eiwit
  • bloem
  • paneermeel
  • peper & zout
  • olijfolie

Bereiding

Groot Warnsborn recept gepocheerd ei vegetarisch recept vega veggie Arnhem

  • Paneer de eieren: haal door de bloem, dan door eiwit en daarna door de panko
  • Gaar de quinoa net als risotto in de groentenbouillon
  • Maak de pompoen brunoise op smaak met olijfolie peper en zout
  • Maak van de eidooier, castric en geitenboter bearnaise saus en voeg hieraan de geplukte dragon toe
  • Frituur de eieren kort totdat de paneermeel krokant is maar het ei niet helemaal gaar is
  • Dresseer de quinoa en de rauwe pompoen op bord (eventueel met extra groenten)
  • Snijd het gefrituurde ei doormidden en leg deze met de vloeibare dooier naar boven op bord
  • Als laatste de saus eroverheen dresseren of apart serveren

Groot Warnsborn bij Puur! uit eten

Meer weten over Groot Warnsborn ? Check de beschrijving van Groot Warnsborn in Arnhem >>

Alle lekkere vegetarische recepten >>

Reacties