Restaurant Merkelbach Amsterdam

Restaurant
Naar item

Restaurant Merkelbach in Amsterdam serveert ontbijt, lunch en diner in het voormalig koetshuis van Huize Frankendael. De filosofie van de keuken sluit aan bij dit statige buiten. Authentieke smaak staat daarbij centraal. Het restaurant staat zowel letterlijk als figuurlijk dichtbij de natuur. Dat kan ook niet anders bij een buitenhuis, aan de rand van het ecologische Park Frankendael.

Restaurant Merkelbach Amsterdam veggie gerecht biologisch puur uit eten vegetarisch

Unieke stadstuin in Park Frankendael

Restaurant Merkelbach Amsterdam biologisch puur uit eten tuin duurzaam

De kaart is Frans-Mediterraans georiënteerd. Het restaurant heeft een groot terras aan de tuinzijde, waar langzaam de zon zakt in een zee van groen.

Biologisch restaurant in Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam biologisch frankendael amsterdam oost

Restaurant Merkelbach is ervan overtuigd dat duurzaam geproduceerde ingrediënten de gerechten de beste smaak geven. Daarom worden in de keuken uitsluitend verse veelal lokaal verkregen, biologische seizoensproducten gebruikt. Deze worden verwerkt in een authentieke receptuur en bereid op eigentijdse wijze. De gerechten worden op originele wijze gepresenteerd zodat de pure smaak volledig tot zijn recht komt.

6x biologisch restaurant Amsterdam >>

Openingstijden Restaurant Merkelbach in Amsterdam

dagelijks: 08:30 – 23:00 uur

Duurzame producten

bijna alles is biologisch: waaronder vlees, groente, frisdranken, aantal wijnen, zoveel mogelijk gebruik van streekproducten, fairtrade koffie, duurzame vis uit de Waddenzee, genomineerd voor 'Puurste Restaurant van Nederland 2012'

Adresgegevens

Adres
Middenweg 72
1097 BS Amsterdam

Telefoon
020 665 08 80

Website
restaurantmerkelbach.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, fairtrade, lunch, ontbijt, streekproducten, terras, vergaderen
Reacties