SonsbeekMarkt Arnhem

Boerenmarkt
Naar item

De SonsbeekMarkt in Arnhem is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Een vrolijk maandelijks feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes gericht op pure voeding en creatieve producten. Met een bijpassende festivalprogrammering: straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops.

Waar je lekker en gezond inkopen doet. Leuke cadeau’s koopt, kunt socializen, en inspiratie opdoet. Leuk en leerzaam voor kinderen, ouders en grootouders. Met voor kinderen volop mogelijkheden om te struinen, klimmen en klauteren. De markt vindt plaats bij het hertenkamp. In Sonsbeekpark staat de laatste watermolen van het park. Hier wordt nog op traditionele wijze granen gemalen op enorme molenstenen.

De SonsbeekMarkt is een sfeervol maandelijks feest. In de open lucht op een bijzondere groene buitenlocatie. Een ontmoetingsplek voor inwoners uit de regio én voor belangstellenden daarbuiten. Er wordt samengewerkt met een uitgebreid netwerk van lokale, regionale en nationale partners.

Openingstijden SonsbeekMarkt

Vanaf de lente: iedere 1e zondag van de maand. Check ook de website.

Duurzame producten

biologische en streekproducten

Adresgegevens

Adres
Tellegenlaan 3
6814 BE Arnhem

Website
sonsbeekmarkt.nl

Specificaties

biologisch, hondvriendelijk, kindvriendelijk, streekproducten
Reacties