Agroturismo tips Balearen

Nieuws
Naar item

Op zoek naar agroturismo tips op de Balearen? Puur! uit eten heeft fijne tips voor je op Ibiza, Menorca en Mallorca. De Balearische eilanden voor de kust van Spanje zijn verschillend qua sfeer. Dus wel zo fijn om ze allemaal te bezoeken. Overnachten in rustige hotels kun je op alle drie de eilanden. Je vindt er nog landelijk gelegen en dus rustige plekken. Relax aan de mooiste baaien. Eet lekker puur en lokaal. Lees en kijk je mee naar de fijnste agroturismo’s op de Balearen? Klik door naar het eiland van jouw voorkeur voor meer tips over de fijnste kleinschalige hotels en b&b’s.

Agroturismo tips op de Balearen

5x tips agroturismo Ibiza

Balearen agroturismo Ibiza

Op zoek naar een agroturismo op Ibiza? Vooral in het midden en noorden van het eiland vind je fijne rustige locaties. Puur! op reis geeft je graag 5x agroturismo Ibiza tips.

3x rustige hotels op Mallorca

Balearen agroturismo Mallorca

Op zoek naar een rustig hotel op Mallorca? Puur! uit eten geeft je 3 tips: stuk voor stuk heerlijke landelijk gelegen agroturismo’s met biologisch eten uit eigen tuin of van lokale leveranciers. Fijn om zo verschillende plekken te ontdekken op het eiland. Weg van de drukte met deze slow travel boetiekhotels op Mallorca!

3x landelijke hotels op Menorca

Balearen agroturismo Menorca

Op Menorca geniet je van restaurants met lokale producten in de hoofdrol. Ook logeer je er als een vorst. Zelf slaap ik het liefst in rustige, landelijk gelegen boetiekhotels. Dat kan uitstekend op Menorca. Ook is het fijn om tijdens je reis in verschillende hotels te verblijven. Zo ontdek je meerdere kanten van het eiland en is je reisafstand kleiner. Lees je mee met mijn drie tips voor rustige hotels op Menorca?

Santorini vakantie tips

Hotel Kouros Village Santorini Perissa

Of kies je een Grieks eiland in de Cycladen? Lees Santorini vakantie tips! Twee minuten lopen en je loopt op het langste strand van Santorini. Heerlijk om ‘s ochtends eerst een frisse duik in zee te nemen, nog vóór je ontbijt. Of bekijk de tips op Sifnos.

Wellness op Aruba

Aruba wellness

Of kies jij een Caribisch eiland: Wellness op Aruba! Ik neem je graag mee naar de meest relaxte wellness hotspots op Aruba. Met yoga, massage, SUP, National Park Arikok, snorkelen en een boottour. Natuurlijk lees je ook over de lekkerste restaurants op One Happy Island.

Reacties