Vegan kerstmenu

Nieuws
Naar item

Vegan kerstmenu

Puur! uit eten heeft speciaal voor jou een vegan kerstmenu samengesteld. Weet jij al wat je op tafel gaat zetten? Dit jaar geen stress over het kerstdiner. Lekkere kerst tips voor jouw diner: voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht. Allemaal veganistisch. Dat wordt gegarandeerd genieten deze feestdagen. Wat wordt jouw plantaardige kerstmenu dit jaar?

Puur! uit eten kan helaas dit jaar niet. Een duurzaam en lekker kerstmenu afhalen bij een Puur! restaurant, of laten bezorgen, is natuurlijk ook een goed idee. Check: Coronavirus en horeca

Voorgerecht vegan kerstmenu: spring rolls met satésaus

vegan spring rolls satesaus recept

Maak zelf dit vegan spring rolls recept van Restaurant Golden Temple. Heerlijke Vietnamese loempia met zalige pindadip. De spring rolls maak je van rijstvellen en vul je met groenten naar keuze. Woon je in Amsterdam? Bestel dan lekkers van restaurant Golden Temple bij jou thuis. 

Soep vegan kerstmenu: maïssoep met kokos

vegan maissoep met kokos

Deze vegan maïssoep is heerlijk kruidig. De kokos geeft de soep een bijzondere twist. Restaurant Spirit in Rotterdam laat zien hoe je deze heerlijke vegan soep maakt. Kom opscheppen bij het take-away Spirit restaurant in Amsterdam of Rotterdam. 

Hoofdgerecht vegan kerstmenu: lasagne aubergine 

Vegan lasagne aubergine recept

Lasagne, maar dan net even anders? Maak deze heerlijke vegan melanzane. Of bestel lekkers voor jouw kerstmenu van Brasserie De Zwaan in Venray. Een gezond en kleurrijk gerecht. 

Nagerecht vegan kerstmenu: tiramisu

Vegan tiramisu recept Café Intención

Dit vegan tiramisu dessert met de biologische en fairtrade koffie van Café Intención is niet alleen heel lekker en makkelijk te maken. Het recept is helemaal vegan en heerlijk romig. Serveer de tiramisu in een glas. Een feestelijk, heerlijk nagerecht. Dat wordt smullen. 

Vegan recepten e-book

Vegan recepten e-book Puur! uit eten

Download jouw gratis vegan recepten e-book met 30x lekkere, veganistische recepten.

Duurzame cadeaus kerst

Duurzame cadeaus kerst

Lekkere en duurzame kerstcadeaus voor jouw vrienden, familie en huisdieren? 10x tips!

Vegan kookboeken kopen

Favoriete vegan kookboeken Vegan 100

Wat zijn mijn favoriete vegan kookboeken? De laatste jaren zijn er veel vegan kookboeken op de markt gekomen. Dat is natuurlijk niet vreemd. Vegan eten is hip, beter voor de dieren en het klimaat. Wil je – af en toe of altijd – vegan eten? Check dan deze vegan kookboeken.

 

Reacties