JANS’ Arnhem

Restaurant
Naar item

Restaurant JANS’ in Arnhem heeft oog voor de mooie dingen in het leven en in de stad. En ook voor de mooie dingen in het glas en op het bord. Veel ingrediënten zijn biologisch en ook streekproducten van lokale leveranciers zijn belangrijk.

Puur! uit eten bij JANS’ in Arnhem

Bij deze pure Arnhemse hotspot eet je heerlijk voor een eerlijke prijs. Of je nu komt ontbijten, lunchen, dineren of borrelhappen. En je kunt ook nog eens elke dag vers gebakken brood voor thuis komen halen in de bakkerij!

JANS' Arnhem puuruiteten biologisch restaurant

De kookstijl is authentiek en ambachtelijk met de mediterrane keuken als inspiratiebron. Met producten uit de streek en van het seizoen. Veel is biologisch en in ieder geval altijd puur en barstensvol smaak. Zo serveren ze Dimitri’s boterhammen van het Vlaamsch Broodhuys, biologische zuivel van de IJsselhoeve, ambachtelijk vlees van slager Barry en kaas van ’t Zuivelhoekje.

JANS’ lekker Arnhems

Restaurant JANS Arnhem biologisch puuruiteten

De Arnhemmer mag trots zijn op zijn stad, die ooit aan de Jansbeek is ontstaan. Vandaar de naam JANS’. Dit is dan ook de plek waar je als gast wordt meegenomen naar de trots van Arnhem. Pal voor Musis Sacrum aan het Velperplein is JANS’ het tijdloze en veelzijdige hart van Arnhem. Met een rijke historie die voortleeft in het heden en daarmee de plek zoveel betekenis geeft.

JANS Arnhem biologisch restaurant dessert puuruiteten

JANS’ combineert een laagdrempelige entree met stijl, oprechte gastvrijheid, kwaliteit en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor iedere Arnhemmer. Het is een plek waar je graag komt op elk moment van de dag om te ervaren hoe bijzonder Arnhem is!

Lees ook: 3x biologisch restaurant Arnhem

Openingstijden JANS’ in Arnhem

dagelijks: 10:30 – 00:00 uur:

ontbijt: 10:30 – 11:30 uur
lunch: 11:30 – 16:30 uur
diner: 17:00 – 21:30 uur

Duurzame producten

Gedeeltelijk biologische groenten en waar mogelijk uit de directe omgeving, zuivelboerderij de IJsselhoeve uit Arnhem met melk van eigen koeien, Hollandse kazen die biologisch worden gemaakt, biologische boter uit de Ardennen van Meneer Konijn, vlees van slagerij Hesseling is gedeeltelijk biologisch of scharrelvlees, Heeren van de Wijn levert een aantal op biologische wijze geproduceerde wijnen, dranken als appelsap, sinaasappelsap, tomatensap en smoothies zijn biologisch. Koffie en thee zijn biologisch en fairtrade. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bakken de koekjes van De Koekfabriek Arnhem. Op de dinerkaart staan drie vegetarische voorgerechten en twee vegetarische hoofdgerechten. Veel gerechten zijn ook als vegetarische variant te bestellen.

Adresgegevens

Adres
Velperbuitensingel 25
6828 CV Arnhem

Telefoon
026 30 30 438

Website
jans-arnhem.nl
Reacties