Hotel restaurant Gaia Diepenveen

Restaurant
Naar item

Bij Hotel Gaia in Diepenveen houden ze ervan om je ook in het restaurant te verrassen. Daarom kiezen ze vaak voor een net iets exotischer kaart dan je zou verwachten bij zo’n statig landhuis. Een avond ontspannen dineren op een toplocatie. Bij Gaia kan het!

Vegetarisch en vegan uit eten bij Hotel restaurant Gaia

Hotel restaurant Gaia Diepenveen vegetarisch restaurant

Ze hebben een spectaculaire kaart met wereldse gerechten waar ze trots op zijn. Veel van deze gerechten zijn al vegetarisch of veganistisch, binnenkort zelfs allemaal. Hotel Gaia houdt graag rekening met het milieu en dierenwelzijn. Als de kaart 100% vega(n) is lees je dat hier!

Op de spannende menukaart zie je dat vega(n) gerechten ook werelds kunnen zijn. Zo geniet je van de Vegan Arabian Pokébowl met dolma, hummus, olijven, tomaat, avocado, granaatappel en suikersla.

Naast dit wereldse gerecht hebben ze ook een vegetarische variant op een Nederlandse klassieker: de rookwortel. Een hotdog met uitjes, huisgemaakte ketchup en mosterd. Of verwen jezelf met zoete aardappelfrietjes. Je bent welkom voor lunch en diner. 

Hotel Gaia dichtbij Deventer

Hotel restaurant Gaia Diepenveen

Ontspannen lukt zeker bij Hotel Gaia. Kies het speciale ontspannings-arrangement. Dit is inclusief twee overnachtingen, een vier-gangen proeverij, een heerlijke lunch, een dag fietsen en een dag wandelen. Omgeven door de natuur, is dit dé plek dichtbij Deventer om tot rust te komen.

Wat te doen bij Hotel Gaia?

Hotel Gaia Diepenveen restaurant deventer biologisch

Hou je van lekker wandelen? Er is al een wandelroute vanaf 2,5 kilometer. Fiets je liever? Relaxt fietsen of mountainbiken doe je in de bosrijke omgeving met een fietsroute tot 51 kilometer. Fiets- en wandelroutes vind je bij de receptie. Na de activiteiten kom je heerlijk tot rust in het eigen badhuis met sauna en jacuzzi.

Kom je met een groep vergaderen? Er zijn verschillende, mooi aangeklede zalen te huur. Ook voor een high tea, high beer of high wine kun je terecht bij hotel Gaia! Weet je dat het hotel ook dient als een prachtige, originele trouwlocatie?

Hotel Gaia Diepenveen deventer

Openingstijden Hotel restaurant Gaia in Diepenveen

di t/m zo: 10:00 – 22:00 uur

Duurzame producten

alles is vegetarisch of vegan, biologisch: groenten, zuivel, eieren, boter, wijn, bier. Koffie en thee zijn biologisch en fairtrade. Groene stroom. Gedeeltelijk duurzaam: bio/fairtrade kleding, ecologische schoonmaakproducten, gerecycled meubilair

Adresgegevens

Adres
Schapenzandweg 3
7431 PZ Diepenveen

Telefoon
0570 593 666

Website
hotelgaia.nl
Reacties