Brasserie Bries Renesse

Restaurant
Naar item

De chef-kok van Brasserie Bries in Renesse werkt bij voorkeur met verse pure ingrediënten uit eigen streek. Gelukkig is er veel culinair lekkers te vinden in Zeeland. Zo komen vis en schaaldieren uit de Oosterschelde. Ambachtelijke producten van boeren en tuinders uit de omgeving van Schouwen-Duiveland.

Veel gasten komen uit Vlaanderen, wat natuurlijk veel zegt over de bourgondische stijl van de keuken. Brasserie Bries laat dan ook graag zien dat een keuze voor lokale, ambachtelijke en duurzame producten uitstekend combineert met een goede smaak.

Restaurant Le Marquis Renesse

Overnachten in Badhotel Renesse

Als je ook geniet van het wijnarrangement is het goed om te weten dat je kunt blijven overnachten in het bijbehorende hotel: Badhotel Renesse.

Restaurant Le Marquis Renesse

Openingstijden Brasserie Bries van Badhotel Renesse

dagelijks: 18:00 – 22:00 uur

Duurzame producten

biologisch: groente 50%, zuivel 30% (karnemelk, kwark en enkele kazen), Livar varkensvlees, streekproducten: vlees 15% van vleesboerderij Boot en wijn 15% van Kleine Schorre, duurzame vis (MSC-gecertificeerd), koffie en thee biologisch en fairtrade, chocolade fairtrade, FSC-hout en gerecyclede materialen voor het meubilair

Adresgegevens

Adres
Laone 2
4325 EK Renesse

Telefoon
0111 46 25 00

Website
badhotelrenesse.nl

Specificaties

aan het water, biologisch, diner, duurzame vis, fairtrade, high tea, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, overnachten, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties