Hotel en brasserie De Zwaan Venray

Restaurant
Naar item

Het restaurant van hotel en brasserie De Zwaan in Venray heeft invloeden uit de wereldkeuken. Een culinaire reis op je bord. Grensverleggend zonder de basis van de Franse en grootmoederskeuken te verloochenen.

Streekproducten en biologisch eten

Innovatief. Licht. Centraal staan streekproducten. Duurzaam en biologisch. Hier geen ghost cooking maar eerlijk en heerlijk eten. Het meeste komt van eigen bodem voor de minste food miles. En is daarmee minder belastend voor het milieu.

De Zwaan Venray

In de keuken wordt gekookt volgens de filosofie van het Euro-Toques gilde. Chef Ben Aerts verrast je ook graag met heerlijke, kleurrijke vegan gerechten, dus vraag hier gerust naar.

De zeven geboden van chef-kok Ben Aerts

Hotel restaurant De Zwaan Venray

  1. Traditioneel verfijnd.
  2. Respect voor de natuur.
  3. Plezier in het vak proef je op het bord.
  4. Ontdekking van ingrediënten, specerijen, grondstoffen en gerechten maakt het spannend en uitdagend.
  5. Avontuur: het vormgeven van eigentijdse gerechten.
  6. Warmte: pure en oprechte smaken, koken vanuit je hart.
  7. Geloof in jezelf en je medewerkers is een vereiste.

De Zwaan Venray

Tip: Reserveer een uitgebreide high tea bij De Zwaan. Heerlijk, met zoet en hartig lekkers!

Lees ook: Biologisch in Limburg >>

Openingstijden De Zwaan in Venray

ma t/m wo: vanaf 17:00 uur
do t/m zo: vanaf 11:00 uur

Duurzame producten

biologisch: groente 10%, zuivel, eieren en boter 20%, kaas 50%, vlees 50%, wijn 10%, brood 10%, koffie en thee 80%, duurzame vis en 'tweede keuze' volgens goedevis.nl, fairtrade: koffie, thee, rijst, graan, peulvruchten, bananen, ontbijtbeleg (hagelslag, pasta), chocolade, Mongozo bier, groene stroom, ecologische schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Grote Markt 4
5801 BL Venray

Telefoon
0478 51 34 00

Website
hotel-de-zwaan.nl

Specificaties

biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, high tea, lunch, ontbijt, overnachten, streekproducten, terras, vegetarisch, vergaderen
Reacties