EARTH Water Amsterdam-Zuidoost

Leverancier
Naar item

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. Om te helpen, vragen we je niet of je geld wilt geven of dat je vrijwilligerswerk wilt doen. We vragen je alleen of je onze producten, zoals EARTH Water, EARTH Coffee, EARTH Tea wilt drinken. En EARTH Choc te eten.

EARTH Water, EARTH Coffee, EARTH Tea en EARTH Choc

earth water earth concepts

100% van de nettowinst die die EARTH Concepts verdient met de verkoop van haar producten, dragen ze af om waterprojecten te financieren. Ze investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. In Afrika en Azië. Drink dus een van hun producten.  Zo help je mee om schoon drinkwater te creëren. EARTH Concepts heeft, mede met de hulp van partners, al een bedrag van € 1.000.000 gedoneerd. Daarmee zijn verschillende waterprojecten gefinancierd. Sinds 2011 doneert EARTH Concepts 100% van de winst via Akvo.

earth concepts earth water kromkommer

EARTH Chocolade

EARTH Chocolade Earth choc

Mmm… Ben jij een liefhebber van chocolade? Goed nieuws: Er is nu ook EARTH Choc. Lars Kwekkeboom, Country Manager Nederland, vertelt wat het verschil is met andere repen:

  • EARTH betaalt aanmerkelijk meer voor cacao dan andere partijen.
  • We kennen de boeren (dus daadwerkelijk slaaf-kindvrij).
  • We werken met vier verschillende smaak-makers. 
  • Met de start van EARTH Choc wordt een donatie gegarandeerd van € 25.000.
  • EARTH heeft een samenwerking met Cocoanect om de boeren daar op te leiden om betere cacao, leefomstandigheden en productieprocessen in Kameroen te garanderen. 

Meer weten over EARTH Choc? Bekijk de presentatie van EARTH Chocolade.

Fotoverslag 10 jaar EARTH Concepts

earth concepts water 10 jaar

Bekijk het fotoverslag van 10 jaar EARTH Concepts!

Duurzame producten

koffie en thee zijn biologisch, verder zo duurzaam mogelijk geproduceerd, Nederlands mineraalwater met de meest duurzame verpakking, 100% van de nettowinst wordt besteed aan duurzame watersystemen in Afrika en Azië.

Adresgegevens

Adres
Haaksbergweg (Dreeftoren) 5
1101 BP Amsterdam-Zuidoost

Telefoon
06 28 55 08 88

Website
earthwater.nl

Specificaties

biologisch
Reacties