De Struisvogel Amsterdam

Restaurant
Naar item

Restaurant De Struisvogel in Amsterdam is een gezellig klein restaurant in het souterrain van een prachtig monumentaal grachtenpand, aan de Keizersgracht 312. Je vindt het restaurant op de hoek met de Berenstraat, een van de bekende 9 Straatjes midden in de grachtengordel.

Veel biologisch bij De Struisvogel

Restaurant De Struisvogel Amsterdam biologisch duurzaam Keizersgracht Berenstraat 9 straatjes negen straatjes

De menukaart bestaat uit een driegangen keuzemenu voor € 29,50 met biologische producten. Alle gerechten zijn dagvers en alles is huisgemaakt. Het restaurant is klein, bruin en intiem met verrassend goede gerechten voor een lage prijs. De missie is het creëren van een warme sfeer door vriendelijke bediening, in een gezellige ruimte op een bijzondere locatie, met heerlijk en eerlijk eten voor een lage prijs. Hiervoor wordt Restaurant De Struisvogel gewaardeerd door vele nationale en internationale fans. Zo staan ze altijd hoog genoteerd op TripAdvisor en hebben ze al jaren een excellent award.

Terras aan de Keizersgracht

terras Restaurant De Struisvogel Amsterdam biologisch duurzaam Keizersgracht Berenstraat 9 straatjes negen straatjes

Naast een terrasje aan de kant van de Berenstraat, hebben ook een terras op de brug. Direct voor het restaurant. Je eet nu dus ook heerlijk met zicht over de prachtige Keizersgracht.

6x biologisch restaurant Amsterdam >>

Openingstijden Restaurant de Struisvogel in Amsterdam

zo t/m vr: vanaf 17:30 uur
za: vanaf 17:00 uur

Duurzame producten

biologisch: groente 5%, kaas 80%, vlees 20%, thee, wijn 70%, bier van Brouwerij 't IJ, parelgort, sesamolie, mango 'trade for life', duurzame vis, biologische t-shirts, ecologische schoonmaakproducten

Adresgegevens

Adres
Keizersgracht 312
1016 EX Amsterdam

Telefoon
020 423 38 17

Website
restaurantdestruisvogel.nl

Specificaties

aan het water, biologisch, diner, duurzame vis, eco schoonmaakmiddelen, fairtrade, glutenvrij, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties