Restaurant Natuurlijk Egmond aan Zee

Restaurant
Naar item

Puurder kan het bijna niet dan bij Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee. Als winnaar van de titel ‘Puurste Restaurant van Nederland 2012’ zijn Niels Gouda en Mirjam van Doorneveld van Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee uitgekozen als ambassadeurs van Puur! uit eten. Zij vertegenwoordigen Puur! om meer eerlijke producten in de horeca te stimuleren: groenten in de hoofdrol, biologisch, fairtrade, duurzame vis. En vooral heel lekker!

Niels en Mirjam Gouda

Biologische en duurzaam uit eten bij het Puurste Restaurant van Nederland

De eigenaren, Niels en Mirjam, hebben de naam ‘Natuurlijk’ bewust gekozen als uitgangspunt voor de eerlijke manier van koken, de uitstraling van het interieur en de presentatie van de vers bereide gerechten. Op de menukaart vind je gerechten bereid met duurzame, biologische en streekgebonden producten. Het is een continu proces om meer smaakvolle biologische en duurzame producten te gebruiken. Zo geniet je van de lekkerste duurzame vis, bijvoorbeeld een ‘Sashimi van Albacore tonijn en Sockeye zalm met wasabi en sesamsaus’.

Restaurant Natuurlijk Egmond aan Zee biologisch restaurant

Kinderen aan tafel menukaart

De warme, gezellige ambiance en het gastvrije onthaal maken ‘Natuurlijk’ bij uitstek de plek om h’eerlijk te vertoeven. Restaurant Natuurlijk ligt half in het duin, gebouwd in de stijl van een Oostenrijks Chalet. Aan de voorzijde geniet je op een aantrekkelijk ruim terras op het zuiden. Er is een 18 holes midgetgolfbaan en speciaal voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen om op te banjeren. Binnen is er een aparte speelruimte voor de kleintjes. Voor kinderfeestjes zijn er speciale arrangementen. Naast de lunch- en dinerkaart is er een speciale ‘Kinderen aan tafel!’-menukaart. Kortom: Voor jong en oud is er genoeg te beleven!

Restaurant Natuurlijk Egmond aan Zee

Openingstijden Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee

16 november t/m 13 februari: 
vr t/m zo: 10:00 – 23:00 uur

ma t/m do: op reservering open voor feesten en partijen zoals een bedrijfsborrel, bruiloft, private dining, babyshower of verjaardag. Ook zeer geschikt voor vergaderingen en teambuilding.
Tijdens de kerstvakantie elke dag geopend, behalve eerste kerstdag.

de rest van het jaar:
dagelijks vanaf 10:00 uur
keuken geopend tot 21:30 uur

Duurzame producten

biologisch: vlees 80%, bijvoorbeeld Kemperhoen, hamburgers, groente 40% biologisch en daarnaast ook uit eigen duinmoestuin, 100% biologisch: brood van Carl Siegert, zuivel (melk, karnemelk, yoghurt) eieren, boter, geitenkaas van zorgboerderij De Klompenhoeve in Egmond aan den Hoef, ijs 80%, wijn 50%. Fairtrade: koffie, thee, cacao, chocolade, suiker, wijn, bonbons (ook biologisch), 'Natuurlijk' serveert alleen duurzame vis, winnaar 'Puurste Restaurant van Nederland 2012' en ambassadeurs van Puur! uit eten

Adresgegevens

Adres
Dr. Wiardi Beckmanlaan 8
1931 BW Egmond aan Zee

Telefoon
072 506 27 49

Website
natuurlijk-egmond.nl

Specificaties

biologisch, catering, diner, duurzame vis, fairtrade, glutenvrij, groene stroom, hondvriendelijk, kindvriendelijk, lunch, ontbijt, picknick, rolstoelvriendelijk, streekproducten, terras, vegetarisch
Reacties (2)

  • 15 juni 2017, 13:30

    De Boode.: “Fantastisch al die zuivere producten, daar houden wij van. Wat een prachtig en gezellig restaurant ook; tot ziens zullen we maar zeggen en mijn familie uit Zwitserland komt er aan in juli en wel in Egmond o.a. Veel succes!!!”

  • 15 juni 2017, 13:23

    De Boode: “Fantastisch als die zuivere producten, daar houden we van!!! Veel succes met zo een prachtig restaurant. ?Tot ??”