Mongozo bier

Leverancier
Naar item

Mongozo premium pils: Biologisch, glutenvrij en Fairtrade pils met een alcoholpercentage van 5%

Mongozo Premium Pilsener biologisch fairtrade glutenvrij bier

Mongozo premium pilsener is de eerste pils wereldwijd die drie unieke elementen in een flesje heeft. Biologisch, glutenvrij en Fairtrade. Het bier heeft een milde, beetje bittere afdronk en is makkelijk te drinken. Het bier is gebrouwen met de beste biologische gerstemout, biologische hop en biologische en Fairtrade gecertificeerde rijst. Het pils won diverse internationale prijzen waaronder drie keer de prijs als beste glutenvrije pils in de World Beer Awards.

Mongozo buckwheat white: Biologisch, glutenvrij en Fairtrade witbier met een alcoholpercentage van 4,8%

Mongozo witbier biologisch fairtrade glutenvrij bier

Mongozo buckwheat white is een wereldwijde innovatie. Het witbier heeft een alcoholpercentage van 4,8% alcohol en is gebrouwen met boekweit, gerstemout, rijst, hop, gist, sinaasappelschil en kruiden, waaronder koriander. Mongozo buckwheat white heeft de typische kenmerken die je verwacht van een witbier. Een vers en fruitig aroma met fruitige tonen. Een milde hopsmaak met een lichte zurige afdronk. Ook Mongozo buckwheat white won een gouden medaille in de World Beer Awards.

Groothandels voor de horeca

Mongozo bieren zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels waaronder Udea, Bier en Co, Multibier etc. Heb je vragen over verkrijgbaarheid, mail of bel even. Natuurlijk zijn glazen etc. via Mongozo te krijgen.

Mongozo bier logo

Duurzame producten

biologische en Fairtrade bieren

Adresgegevens

Adres
Telefoon
06 51 75 04 68

Website
mongozo.com

Specificaties

biologisch, fairtrade
Reacties