Imagine Middelburg

Restaurant
Naar item

Imagine in Middelburg heeft haar deuren helaas gesloten. Wil je Puur! uit eten in Zeeland? Check de restaurants van Badhotel Domburg en Badhotel Renesse

Imagine in Middelburg is een 100% biologisch, vegetarisch en veganistisch lunchcafé met een verpakkingsvrije biowinkel. Midden in de Zeeuwse hoofdstad Middelburg vind je Imagine, een bijzonder lunchcafé met uitsluitend duurzame producten.

Deze toffe Puur! hotspot in Middelburg zoekt fijne opvolgers die het groeiende concept van Imagine willen voortzetten. Heb je interesse? Laat je reactie achter onder dit bericht of benader eigenaresse Ella via de contactgegevens onderaan deze pagina. 

Pure, lekkere lunchgerechten

Imagine Middelburg biologisch vegetarisch restaurant

Van soepen, salades, groentencurry’s, broodjes en tosti’s tot pita falafel, wraps en vegan empanada’s.

Biologisch, vegetarisch en veganistisch restaurant

Imagine Middelburg biologisch lunch

Geniet van 100% biologische, vegetarische en veganistische gerechten. Met aandacht voor mens en milieu. Zo wordt er gewerkt met uitsluitend ecologische producten en waar mogelijk met gerecyclede materialen.

Het interieur is licht en laagdrempelig, het personeel is servicegericht met know-how en bovenal is Imagine echt een bedrijf met een ‘smile‘!

Imagine Middelburg biologisch vegetarisch veganistisch lunchcafe

Je smult van 100% biologische koffie-specialiteiten met bio weidemelk, rijst-, haver-, amandel- of sojamelk en biologische heerlijkheden voor erbij. De helft daarvan is ook nog eens veganistisch, suiker- en glutenvrij.

Take-away

Imagine Middelburg

Iets lekkers meenemen voor onderweg of thuis? Geen probleem met de 100% biologisch afbreekbare disposables.

Verpakkingsvrije biologische winkel

In het pand is een verpakkingsvrije biowinkel met silo’s waar je zelf je ingrediënten uit tapt. Granen, peulvruchten, noten, zaden, pasta, chocolate delight en nog veel meer.

Dagje uit in Middelburg

Combineer je je bezoek aan Imagine met een leuk uitje in Middelburg? Om de hoek is het abdij-complex met het Zeeuws museum en de Lange Jan. Puur genieten dus in de binnenstad van het pittoreske Middelburg.

Zoek je een fijne ruimte in Middelburg? Imagine is ook te huur. Zowel overdag als in de avonduren voor bijeenkomsten met diverse doeleinden onder het genot van een hapje en drankje.

Openingstijden Imagine Middelburg

di t/m vr: 10:00 – 17:30 uur
za: 10:00 – 17:00 uur

Duurzame producten

alles is biologisch en vegetarisch, koffie direct trade, ecologische schoonmaakproducten, biologisch afbreekbare disposables, biologische schorten, groene stroom, FSC-hout, gerecycled meubilair, gedeeltelijk gerecycled servies, gescheiden afval

Adresgegevens

Adres
Nieuwe Burg 39
4331 AG Middelburg

Telefoon
0118 85 52 20

Website
imagine-middelburg.nl
Reacties (3)

  • 30 juni 2018, 10:37

    Angela: “Een heerlijke plek om even op te laden na een drukke werkdag of voor&na het winkelen. Gerund door fijne mensen. Ik ben zo blij dat ik hier glutenvrij en plantaardig kan eten en drinken!”

  • 29 juni 2018, 22:12

    Theodoor: “Leuke plek met fijne bediening en heerlijke vegan taart en koffie !!!”

  • 6 januari 2018, 17:52

    Joke van der Ven: “Wat een prettige en persoonlijke bediening. De maaltijd was heerlijk. Wij komen zeker terug op deze bijzondere plek in Middelburg.”