Wat geef je een vegan cadeau?

Nieuws
Naar item

Wat geef je een vegan cadeau? Het is soms erg lastig om voor iemand een geschenk te kopen, zelfs als je die persoon goed kent. Dus tja…. een vergissing is snel gemaakt als je voor een veganist gaat shoppen. Maar met deze tips gaan we jou helpen die zoektocht wat makkelijker te maken.

Wat geef je een vegan cadeau?

1. Vegan east kookboek

vegan east kookboek

Vul je keuken met heerlijke Oosterse geuren. Van streetfood tot basisreceptuur, van spicy tot lichtvoetige Aziatische salades en zoet: ‘Vegan East‘ biedt 80 oosterse vegan gerechten, bomvol smaak, die bovendien razendsnel op tafel staan. 

Bestel Vegan east hier.

2. Favoriete vegan kookboeken kopen

5 ingrediënten vegan boek foto recept

Check ook deze 10x favoriete vegan kookboeken! De laatste jaren zijn er veel vegan kookboeken op de markt gekomen. Dat is natuurlijk niet vreemd. Vegan eten is hip, beter voor de dieren en het klimaat. En je inspireert vrienden die al bewust plantaardig eten met lekkere recepten. Of die vriend(in) die dat juist nog niet doet.

3. Vegan uit eten

Golden Temple vegetarisch restaurant Amsterdam vegan uit eten

Samen lekker puur uit eten is een leuke cadeautip! Hier vind je een lijstje met vegetarische en vegan restaurants in Nederland om jouw vriend(in) of familielid op te trakteren.

4. Vegan boeken tips

dieren kunnen de pest krijgen en dan esther ouwehand boek pvdd

Heb jij Dieren kunnen  de pest krijgen, en dan? van Partij voor de Dieren-leider Esther Ouwehand al gelezen? Dit is ook een fijne cadeautip voor vegans. Nóg meer inspiratie voor een vegan lifestyle vind je in deze vegan boeken tips.

5. Vegan in Gent

Gent vegetarische restaurants Epiphanys Kitchen

Een puur weekendje weg is één van de allerleukste cadeautips. Wat denk je van een uitstapje naar Gent, mijn favoriete stad in België? Dit zijn de lekkerste tips met vega(n) restaurants in Gent. Check ook deze pure tips voor overnachtingen in Nederland.

Leestips voor vegans

Reacties