3x vegan en vegetarisch restaurant in Amsterdam

Nieuws
Naar item

Vegan en vegetarische restaurants in Amsterdam, waar vind je ze? Puur! uit eten tipt drie restaurants waar je lekker vega(n) eet. En niet alleen dat, de restaurants gebruiken biologische producten, streekproducten en fairtrade ingrediënten als deze van ver komen. Duurzaam, gezond en lekker uit eten in Amsterdam! Heb jij nog meer tips? Laat ze graag als reactie achter onder dit artikel. Zo help je andere lezers.

3x vegan en vegetarische restaurants in Amsterdam

1. Bloem eten en drinken, Entrepotdok

Bloem Amsterdam actie korting biologisch restaurant horeca uit eten

Bij Bloem eten en drinken is bijna de hele kaart vegan. Bloem werkt met 100% biologische producten. Dit restaurant is gelegen op een prachtige locatie in de Plantagebuurt, aan het water van het Entrepotdok, tussen de monumentale pakhuizen en tegenover dierentuin Artis.

2. Golden Temple restaurant, Utrechtsestraat

Golden Temple vegetarisch restaurant Amsterdam vegan uit eten

In de sfeervolle Utrechtsestraat vind je het oudste vegetarische restaurant van Nederland. Maar liefst 70% van de gerechten bij Restaurant Golden Temple is ‘vegan’ en een groot gedeelte is glutenvrij, wat met ‘V’ en ‘GV’ eenvoudig is te vinden op de kaart.

Met wereldse maaltijdsalades, zoals een overheerlijke Indonesische tempeh-salade, die écht lekker knapperig en krokant is bereid. Ook zijn er heerlijke curry’s, Indiase thali en Italiaanse pizza van dichterbij.

3. Spirit, Czaar Peterstraat

Spirit Amsterdam biologisch vegetarisch restaurant

Als gast schep je zelf je eten op van een uitgebreid buffet: koud en warm, hartig en zoet. Je betaalt alleen voor het gewicht dat op je bord ligt. Dat is wel zo eerlijk voor grote en kleine eters en het zorgt voor minder afval. Opscheppen bij Spirit Amsterdam kan elke dag van de week. Alle gerechten en dranken zijn ook gemakkelijk mee te nemen.

Puur! uit eten in Amsterdam

Restaurant Merkelbach Amsterdam biologisch puur uit eten tuin duurzaam

Check Puur! uit eten in Amsterdam.

Biologische markten in Amsterdam

biologische markt amsterdam

Hier vind je de biologische markten in Amsterdam.

Vegetarische en vegan restaurants in Nederland

Bindicafe Amersfoort vegan restaurant

Lees ook: vegan en vegetarische restaurants in Nederland.

Reacties